| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Farketmez diyorum ben
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
açın da ekmek yemez, su içmez. ne olacak sanki
|
|
| ||||
| ||||
|
Aç Aç Aç Aç Aç..... Hasan açmalısın (: bu kadar insanı kırma. Fesih hocam ilgilenecekmiş o bölümle. takip altında olur sürekli dandikleri sileriz olur biter bu veri tabanı bir şekilde şişecek hep faydalı şeylerle olmaz bu iş |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
olsun konuyla ilgili düzenlemeyi bir ara yapıp bölümü açacağım |
|
| ||||
| ||||
| yetkim var, açarım diyosun
|
| ||||
| ||||
Yok Halka hizmet hakka hizmet.Durmak yok foruma devam. Yol gidenin forum yazanındır. Reple beni repliyim seni |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
| ||||
| ||||
|
şimdi 1. sayfada ne yazıyordu ne istiyordunuz unuttum biri hatırlatsa diyorum.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
yani ben bugün alobiadana.com sitesini gördüm ve vatana hoş hayırlı olur kanaatindeyim bunu sizlerle paylaşmak istiyorum fakat nerede paylaşacağım www.alobiadana.com Site içeriği: siteden adana sipariş veriyorsun gibi bir şekilde millet siteleri birbirine anlatsın diyormuş arkadaşlar |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |