| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
adanalar bedava geliyorsa açalım ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
kişinin lokasyonuna göre değişiyor ![]() yurtiçi lokasyonlu erkeklere %50 indirim yurtiçi lokasyonlu bayanlara %100 indirim yurtdışı lokasyonlara zaten otomatik %1000 bindirim |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
yok zaten (:
|
|
| ||||
| ||||
|
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
ben vaz geçtim kategori açmayın. sanki bulunmaz hit kumaşı. ![]() Bu kadar postu Allahtan af dilemek için açsakdık. Allah (c.c) bizi cennete yollardı herhalde |
|
| ||||
| ||||
|
bu konuyu mizah bölümü varsa oraya taşıyın... birinci sayfadan bu yana okuya okuya güldüm :ag:
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
O ozledigim adanayi yemek icin %1000 bindirime hazirim ![]() $aka bir yana, bu forumun bu $ekilde anonim ve destek amacli olmasindan yanayim. Ama eger boyle bir bolum acilacaksa adana orneginde olgudu gibi, whmdestek sitesi icin gereksiz site tanitimi yerine amacina uygun tanitim forumu olu$turulabilir. Mesela webhostingtalk'daki "offers" forumu gibi bir bolum olabilir, boylelikle en azindan mu$terilerine WHM kullandiran, en az WHM reseller hosting saglama kapasitesindeki sitelerin tanitimlari yayinlanmis olur. Tabi bunuda su istimal edecek insanlar olacagi icin, tanitimlara onceden belirlenmi$ sablon ve bunun di$ina cikmama kurali getirilebilir. Sizin akliniza baska bir $ey geliyor mu? |
|
| ||||
| ||||
|
güzel olur webmasterlar sitelerini tanıtmak için gelebilirler?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |