| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
teşekkürler hocam.ekledim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletiþime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarýmýzý kullanmanýz ayný sorunu yaþayan diðer üyelerin cevaplara en kýsa sürede ulaþabilmesi ve sizlere yardýmcý olmak isteyen bizlerin ve diðer üyelerimizin zaman kazanmalarý açýsýndan çok önemlidir. 3.)Forumlarýmýzda sorunlarýnýzý anlatýrken mümkün olduðunca çok detay vermeniz en kýsa sürede sorununuza çözüm bulmanýz açýsýndan mühimdir. Daha çok öðrenmek ve öðretmek dileðiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Hasan saçının arkasına WD diye kazıttırsana en iyi banner o olur
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSÝZ DESTEK TALEP ETMEK ÝÇÝN MSN ADRESLERÝMÝZÝ EKLEMEYÝNÝZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSÝZ DESTEK ÝÇÝN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEÞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
|
Sinan WD Western Digital oluyor. WHMD yazdırmak lazım. --- mesut teşekkürler ekledim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletiþime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarýmýzý kullanmanýz ayný sorunu yaþayan diðer üyelerin cevaplara en kýsa sürede ulaþabilmesi ve sizlere yardýmcý olmak isteyen bizlerin ve diðer üyelerimizin zaman kazanmalarý açýsýndan çok önemlidir. 3.)Forumlarýmýzda sorunlarýnýzý anlatýrken mümkün olduðunca çok detay vermeniz en kýsa sürede sorununuza çözüm bulmanýz açýsýndan mühimdir. Daha çok öðrenmek ve öðretmek dileðiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
bir rastlantý ile karþýlaþýp gerçek anlamda amacý yardým olan ve yardýmýda esirgemeyen bir topluluða destek vermek bana gurur verecek emeklerinizede teþekkürederim. RADYO HOSTING :: radyo hosting, radyohosting, shoutcast, server, hosting, dedicated, streaming server, shoutcasthosting, streamingserver, shoutcastserver, windows media streaming, windowsmedia, windows, media, streaming, webradio, internetradio, netr |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
sitenizi ekledim.
|
| ||||
| ||||
| Sinan Günay’ın KiÅŸisel Åžeyisi iÅŸte.. içinde biþi yok ama sað tarafta ekledim
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSÝZ DESTEK TALEP ETMEK ÝÇÝN MSN ADRESLERÝMÝZÝ EKLEMEYÝNÝZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSÝZ DESTEK ÝÇÝN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEÞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |