| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Ayrıca eklemek isteyen arkadaşlar için bir de 80x31 ebatında mini gif ![]() yolu www.whmdestek.com/banner.jpg
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Böylesine Güzel Bir Proje Icerisinde Bulunmak Bize Gurur Verir. LineShell.Com Olarak Her Zaman Yanınızdayız. Başarılarınızın Devamını Dilerim. Iyi Çalışmalar LineShell.Com - IRCD Hosting - Web Hosting - Radyo Hosting - Domain Tescil - Dedicated - Kiralık Sunucu - Co-Location - Sunucu Barındırma
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
|
| ||||
| ||||
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
| Quote: şu anda göremedim sitende
|
| ||||
| ||||
| Hasan abi kusura bakma Sunucuda problem olmuştu Yedekleri geri alınca tüm değişiklikler gitmiş tekrar ekliyorum
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
Yan Menüde "Reklam" başlığı altına ekledim
|
| ||||
| ||||
|
Yararlı bir siteyi neden paylaşmayalım nede olsa linuxçuyuz Siteyi ilk yaparken grafikli reklam almayacağımı düşünerek yaptım o yüzden banner olarak değil fakat sitenin altına linklere (link değişimi bölümü değildir) ekledim.Link Portalı |
|
| ||||
| ||||
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |