| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| WHMDestek Mini Banner Destekleriniz WHMDestek sitemize destek olmak isteyenler için sitelerine koyabileceği bir banner var. Ufacık minicik birşeydir Kodu eklediğiniz zaman sitenizin ismini konu altında yazmanızı rica ediyorum. Sitemizda anasayfada bizi destekleyenler tablosuna sitenizi ekleyeceğiz. ![]() Eklemeniz gereken kod burada. PHP- Kodu: http://www.whmdestek.com/banner.swf ekleyeceğiniz banner ın bir örneğini anasayfamızda görebilirsiniz. WHM/cPanel Destek Platformu Not:Bu bir banner veya link değişimi değildir lütfen öyle algılamayın.Sitemize destek olmak isteyen,sitemizi yararlı bulanlara bir öneridir. Ayrıca eklemek isteyen arkadaşlar için bir de 80x31 ebatında mini gif ![]() yolu www.whmdestek.com/banner.jpg Teşekkürler. -- Web hosting ve domain hizmeti veren siteleri listemize ekleyemiyoruz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. Konu CaLViN tarafından (07.01.08 Saat 07:47 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: banner linki düzeltildi... |
| ||||
| ben göremedim nereye koydun ![]()
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Teşekkürler Varista. Ekledim. -En altta sinan
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Bizi Destekleyenlere Target_Blank ? HostBank hocam, bizi destekleyenler bölümündeki sitelere tıkladığımda direk sayfa o siteye yöneliyor başka bir sayfada açılmıyor özelliklemi böyle yapdınız, kodlara target_blank eklense başka sayfada açılsa destekleyen siteler daha mantıklı olmaz mı ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
| ||||
| tamam mıdır ![]()
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
|
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
| ||||
| Gercektende Tum Herkeze Faydali olacagina inandigim Siteye destek vermekten onur duyarim. WebTasarim İnt.Hizmetleri Konu Free_EyeS tarafından (08.10.07 Saat 11:21 AM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |