Diğer Kontrol Panelleri » Plesk

plesk panel kurulumu nasıl olmalı

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » Diğer Kontrol Panelleri » Plesk
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 14.12.07, 08:22 AM
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
posinetti2000 is on a distinguished road
benim pleski kullanma amacım aslen çok cüzzi fiyata yıllık lisans alma şansım olduğundandır aynı şekilde cpanel içinde varsa cpanele dpnerim plesk için çüzzi fiyat la neyi kastettiğimi bilirsnizi sanırım aynı şekilde lisans sahibi olursam hemen cpanele donerim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 16.12.07, 05:34 PM
Celeron

peki cpanel lisansını plesk gibi çok çüzzi bir fiyata alabilirmiyim. plesk lisans ücreti bu konuda baya uygun tahmin edersiniz sanırım yıllık fiyatı
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #13 (permalink)  
Alt 16.12.07, 07:02 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
external cPanel lisansı 50 doları geçmez.
Pleskin lisansını cracklemek ise çocuk oyuncağı.
aralarındaki farklardan biriside budur zaten.
Plesk dandik.cPanel bir numara.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #14 (permalink)  
Alt 16.12.07, 07:37 PM
Celeron

external cPanel lisansı bu ne anlama geliyor açıklarsan sevinirim cpanelle uğraşmadığım için hiç bir fikrim yok birde illegal bir şey bu tür sistemlerde kullanmam cracklemek elbette basit onu bende biliyorum ve daha öncedende yapmıştım crakli kullanımı ama illegal kullanıma karşıyım sadce deneme amaçlı yaptıştım onuda ve pleskin lisansını 50 ytl ye yıllık temin edebiliyorum beni bu koşullarda cpanel lisansı sahibi yaparsanız sevinirim
  #15 (permalink)  
Alt 16.12.07, 07:52 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
posinetti2000´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
external cPanel lisansı bu ne anlama geliyor açıklarsan sevinirim cpanelle uğraşmadığım için hiç bir fikrim yok birde illegal bir şey bu tür sistemlerde kullanmam cracklemek elbette basit onu bende biliyorum ve daha öncedende yapmıştım crakli kullanımı ama illegal kullanıma karşıyım sadce deneme amaçlı yaptıştım onuda ve pleskin lisansını 50 ytl ye yıllık temin edebiliyorum beni bu koşullarda cpanel lisansı sahibi yaparsanız sevinirim
internal cpanel lisansı bir ağ içerisinde kullanabileceğiniz cpanel lisansı anlamına gelir.

external cpanel lisansı ise o ağ dışında her yerde kullanabileceğiniz lisans anlamına geliyor.

Örneğin lt den sunucu aldığınız zaman internal cPanel lisansı da alabilirsiniz.
ama size lt den direk cPanel lisansı alıp bunu türkiyede bir verimerkezindeki sunucunuzda kullanırsanız bu da external lisans oluyor.

Not : Lt = layeredtech - Lt external lisans satmıyor ayrıca.

ıvır zıvır yerler ile çalışıp sorun yaşamak istemiyorsanız

cPanel License Price Information buradan 48 dolara cpanel lisansı temin edebilirsiniz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #16 (permalink)  
Alt 16.12.07, 08:32 PM
Celeron

ben o paraya yıllık full plesk lisansı alıyorum
  #17 (permalink)  
Alt 19.12.07, 01:32 AM
volkancan44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

Tecrübe Puanı: 0
volkancan44 is on a distinguished road
Okudum ama yine yapamadım...
  #18 (permalink)  
Alt 19.12.07, 07:48 AM
Celeron

tam nedir yapamadığın
  #19 (permalink)  
Alt 19.12.07, 02:43 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
dexigner çok açıklayıcı mesaj yazmış teşekkür ediyorum kendisine.

Plesk panel kurarken hata almak istemiyorsanız bu işlemleri mutlaka yapmalısınız.

yum remove httpd
yum remove bind
yum remove selinux-policy-targeted

Saygılar.

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #20 (permalink)  
Alt 27.12.07, 08:22 PM
Celeron

peki kurulumdan sonra kaldırılması gereken başka serviceler filan varmı başlangıcda hangileri gelse yeterli

Seçenekler
Stil