| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Alıntı:
![]() |
| ||||||||||||
| arkadaşlarında söylediği gibi cpanel tabiki çok çok iyi bir paneldir zaten pleskin kalitesi kolayca cracklenebilinmesinden bellidir ![]() kısaca size kurulumundan bahsedeyim bunu yaptıktan sonra plesk paneliniz mysql vs kurulmuş olacak ve 1domain ücretsiz lisansı olmuş olacaktır. öncelikle sshden Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
butonuna basıp enter yapıyoruz.Ardından service Alıntı:
Ben Plesk 8.2 kurulum linkini kullanıyorum Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
http proxy ayarlarına gelince de N harfine basıp enterliyoruz Ve şimdi çıkan sayfada kuracağımız plesk versiyonunu seçicez, kurmak istediğimiz versiyonun numarasını girip enterliyoruz ve n tuşuna basıp enter yaparak devam ediyoruz.Şimdi gelen sayfada ise kurulacak paketleri seçicez.Seçim işlemi bittikten sonra N harifne basıp enterliyoruz.Bu adımdada plesk paketlerini seçip yine N tuşuna basıp enterliyoruz.Çıkan sayfada gerekli disk alanı gösterilir yaklaşık 250-300mb olması lazım ve buradada N harfine basıp enterleyip kurulumun bitmesini bekliyoruz.Kurulum tamamlandıktan sonra Alıntı:
Kurulum bittikten sonra https://ipadresi:8443 linkinden plesk panelimize Alıntı:
Takıldığınız bir yer olursa burdan yazabilirsiniz |
| ||||
| güzel anlatım olmuş tebrikler.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| anlatım güzelde başlıkdaki konu başka yere kaymış benim kastettiğim kaldırılması geek varsa veya yukelnmesi gereken serviceler |
| ||||
| Alıntı:
![]()
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| oolmazz ozman anlamadığı ortaya cıkar şaka şaka ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |