| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| locate site.com.db arat. bulduğun dosyayı nano veya pico ile açıp kontrol et. diğerlerinden farklı bir tarafı varmı bak bakalım. veya yapıştır buraya.
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| Merhabalar Fesih bey , kusura bakmayın yukarıda belirtmemişim sunucum windows. Sorun devam etmekde. |
| ||||
| Domain'in DNS kayıtları düzgün mü değil mi bakabilir misiniz.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| domain ns kayıtları düzgün aynı nsleri başka sitelerimde kullanıyorum onun yanında bu domaini başka sunucuya yönlendirdiğimde 2 dk sonra yönleniyor yani sorun tamamen sunucu ile alakalı 2 3 defa üst üste hesabı silip açınca sanırım zararlı bir log vs gibi bir dosya oluştu. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |