Diğer Kontrol Panelleri » Plesk

Windows Plesk Ayarları Nasıl Yapılıyor ?

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » Diğer Kontrol Panelleri » Plesk
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 16.01.08, 01:08 AM
skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
skystar is on a distinguished road
skystar - İCQ üzeri Mesaj gönder
Exclamation Windows Plesk Ayarları Nasıl Yapılıyor ?

Merhaba Arkadaşlar windows 2003 serveri yapılandırdık ve pleski kurduk işlem bitti diyelim pleske ilk defa login olunca yapılması gereken bazı ayarlar var. İlk login olduğumuz andan ilk hostingin kurulumuna kadar olan bu özel süreci anlatacak olan bir arkadaş varmı acaba aranızda. Şimdiden teşekkürler işin en zor kısmı burası anlatacak arkadaşa minnettar kalırım.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 18.01.08, 07:42 AM
berksehost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atari

Tecrübe Puanı: 0
berksehost has much to be proud ofberksehost has much to be proud ofberksehost has much to be proud ofberksehost has much to be proud ofberksehost has much to be proud ofberksehost has much to be proud ofberksehost has much to be proud ofberksehost has much to be proud of
bu kısımda paylaşımlı ip adresinizi ve hostname gibi bilgileri girmeniz yeterlidir.Saygılarımla...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil