| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| pleskten pleske hesap taşıma arkadaşlar whm den whm ye hesap taşıma Transfer Copy multiple accounts from another server burdan yapıldığı gibi pleskten pleskede hesap taşıyabilirmiyim böyle kolayca yeni bir vps ye taşınıcam yardımınız için şimdiden teşekkürler |
| ||||
| Merhaba, Önce kaynak sunucudan Plesk Backup alıp hedef sunucuya upload ettirdikten sonra taşıyabilirsiniz. Veya Plesk içerisinde Transfers kısmındanda yapabilirsiniz.. (Hedef sunucuya girerek.)
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| hocam biraz daha açıklayıcı anlatabilirmisin pleskten trafnsfer işlemi ile taşımayı baktım ama bulamadım pleskte transferyerini Konu sweynn tarafından (24.01.08 Saat 02:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| ilgilendiğiniz için teşekkürler |
| |||
| hata verebilir yedeği yüklüyceğin plesk paneli eski ise |
| |||
| bu transfer hakkında detaylı bilgi verebilicek kimse yokmu arkadaşlar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |