| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| win hesaptaki dizinlere erişememe Kolay gelsin arkadaşlar sunucu sahibiyim örneğin bir scriptim var win sunucudaki bir hesabın ftp sine sunucu üzerinden taşıdım vhost..... ancak şöyle bir durum var herhangi bir dizine ulaşmak istediğimde 403 hatası alıyorum örneğin domainadi.com/ns deyince 403 hatası alıyorum sadece bir kaç dosya için hata vermiyor açıyor acaba izinlerle alakalı birşeymi |
| ||||
| Aynen öyle Sunucu windows ise bu konuda pek bilgim yok linux ise chmod ları düzenlemeniz chown değerlerini yeniden girmeniz gerek.. 403 Forbbiden hatası erişilmeye çalışılan dizin yada dosyanın yasaklı oldugunu (yetkilendirilmediğini) anlatır. Windows da dosyalara özellikler diyerek USER tanımlamalarında ISS in olup olmadıgına bakın yine chmodlarla alakalıda olabilir. Uzam masaüstünden yapılmış bir işlem olmalı o yüzden böyle bir hata veriyor oysaki kişinin FTP sine login olarak dosyaları atmış olsaydınız sahiplikler direk otomatik şekilde girilmiş olurdu. Hiç düzeltemezseniz dosyaları silip kişinin (user in) ftp adresi üzerinden dosyaları tekrar atın.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! NOT: Lütfen destek için forumlarımızı kullanın PM atmayın üzgünüm ama özel ilgilenemem kendi müşterilerimle zor ilgileniyorum 8) |
| |||
| Tşk ederim ancak elle atılan yani direk ftp üzerinden atılan dosyalarda aynı durumda kullanıcı tanımlamarı derken permission lardan bahsediyorsunuz galiba eğer öyle diyorsanız orada iis yazmaz elle atıcam ama dosya boyutu 3gb ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |