| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Pleks Linklerini Yenilermisiniz ve yardım selam merhabalar benim pleks hakında yardıma ihtiyacım var çok zordurumdayım eğer müsaitseniz bana yardımcı olurmusunuz şimdiden allah razı olsun hepinizden 1: gecenlerde vps sunucu kiraladım linux 2: pleks lisansı aldım 3: bunlar elimde olduğu halde hiç bişey yapamıyorum rica etsem yardımcı olurmusunuz |
| ||||
| mesela linux vps'niz üzerine plesk'inizi yüklemekle başlayabilirsiniz. ![]() Plesk Kontrol Paneli Kurulumu
__________________ |
| ||||
| CentOS 5.x Autoinstaller build 080201.09 2.7M Plesk 8.3.0 for Linux/Unix build 83080131.20 282M Download Parallels Plesk Control Panel 8.3 for Linux/Unix buradan diğer işletim sistemleri için linklere ulaşabilirsin
__________________ |
| |||
| bunları işimi görürmü yani yetermi CentOS 5.x Autoinstaller build 080201.09 2.7M Plesk 8.3.0 for Linux/Unix build 83080131.20 282M bunların dışında başka bişeye ihtiyacım varmı acaba |
| |||
| merhaba hocam bunları indirdim ama bunları nasıl kuracam yani indirdiğim dosyaları nereye atacam ve bunun için setup olması gerekmıyormu ama setup.exe yok nasıl yapacam yardım ederseniz çok memnun olurum arkadaşlar |
| |||
| abicim pek bilgim yok aslında benim işim ceviri yapmak joomla, vbulletin, mkportal, php nuke, mybb, smf, phpbb, gibi bir çok portalları kendim ceviri yapıp kulanıyorum bunlar dışında yaşlaşık 25 tanesi rusca işte onlarıda ceviri yaparsam süper olacak herneyse konuya döneyim ben bunu narodan aldım link: Aylık 24,95$ NATRO VPS SUNUCULAR burdan bakarsan sevinirim tüm özellikleri yazıyor amacım host satmak değil sadece kendi kendi sitelerimi barındırmak şimdi vps aldım pelsk lisansıda aldım ama bunu nasıl kuracam bilmiyorum işte yardımcı olursan sevirim saygılar. |
| |||
| putty programı ile SSH protokolünü kullanarak sunucunuza bağlanın.. kullanıcı adınızı (root) ve şifrenizi girin. ondan sonra plesk kurulumu konusunda yazanları aynen uygulayın (satır satır kopyalayın ve yapıştırın). bu kadar. Konu Cedric tarafından (10.03.08 Saat 04:54 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: 2. tekil -> çoğul şahıs düzeltmesi :) |
| |||
| ahbe abicim birde anlatıldığı kadar basit olsa süper olurda ama işte |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |