| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
|
Lisanssız ve kendi sitesinden indirmişseniz muhtemelen demodur.
|
|
| |||
| |||
|
peki bu lisans ne kadardir.ucuz mu
|
|
| |||
| |||
|
Linux/Windows lisans: 1.399 $ (Ömür boyu) 69 $ (Aylık)
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
30 Domainlik Lisans : 29.99$ 100 Domainlik Lisans : 39.99$ Sınırsız Lisans : 69.99$ Ömür Boyu Sınırsız Lisans : 1.399$ Ayıca plesk panel lisansının swsoft.com dışında hiç bir yerden satışı gerçekleşmemektedir.Ek bilgi olarak aklınızda kalsın |
|
| |||
| |||
|
merhaba, bir hostcudan host almıştım plesk kurulu makınalarında. sql yüklemeyi falan biliyorum ama şimdi hostumu değiştireceğim. plesk panelinden mysql u nasıl indirebilirim ? panelde yedekleme diye bir yer var orada nyedekleme yapınca sadece pleskte calısıyor yaptıgım yedekleme uzantısı .tar.gz falan değil. plesk panelden mysql yedegini naıl alabilirim?
|
|
| |||
| |||
|
Alan adınızın alt menüsüne girip Databases menüsüne giriş yapınız. Yedeğini almak istediğiniz veritabanına tıklayınız, DBweb admin kısmına tıklayıp phpmyadmin' e giriş yapınız. Gelen ekrandan dönüştüre tıklayıp; aşağı kısımda bulunan "Dosya olarak kaydet" bölümünü tikleyiniz. İstediğiniz şekilde veritabanınızın yedeğini bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
|
| |||
| |||
|
bu komutla backup yaptım diyelim onu pc me indirdiğimi varsayalım başka bir makinaya geçtim bu yedeği o makinaya nasıl yüklerim tşk ler
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
------------ /pleskin-ana_klasörü/bin/pleskrestore --create-map yedekdosyaadi.psa -map dosya.map ------------ Yedeğinizin tümünü yüklemek istiyorsanız: ------------ /pleskin-ana_klasörü/bin/pleskrestore --restore yedekdosyaadi.psa -level all -map dosya.map ------------ Sadece belirli alan adlarını yüklemek istiyorsanız: ------------ /pleskin-ana_klasörü/bin/pleskrestore --restore yedekdosyaadi.psa -level domains -filter list:alanadi.com,alanadi2.com -map dosya.map ------------ Reseller bazında yüklemek istiyorsanız: ------------ /pleskin-ana_klasörü/bin/pleskrestore --restore yedekdosyaadi.psa -level clients -filter list:reseller1,reseller2 -map dosya.map
|
| |||
| |||
|
hocam kısaca şöyle soruyum yanıtlarsanız sevinirim linux dedicatedim var plesk panel 8.3 üm var bugün ben yarın bu makinayı komple yedeklemek istiyorum kendi pc me indirmek istiyorum yarın yeni alacağım makinaya atıcam bu yedeği pcmden alıp nasıl yaparım tşk ler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |