| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Pleskte Tüm Sitelerin Yedeğini Alma Merhaba; Bir tane Linux sunucum var kendi sitelerimi barındırıyorum,Plesk panelden tüm sitelerin yedeğini nasıl alabilirim ve bunu belirli periyotlarda yapmasını nasıl sağlayabilirim? |
| ||||
| /usr/local/psa/bin/pleskbackup --all backup forcedout.psa Komutunu deneyebilirmisiniz ? Plesk panel uzun süredir kullanmıyorum ama bu komut olması gerekiyor. |
| ||||
| Hepsini yedekliyormu ve hangi dizine yedekliyor ?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| *** You are using old-style pleskbackup command-line interface. *** Consider switching to new style documented in 'pleskbackup help', *** because old style eventually will be dropped. dedi ![]() |
| |||
| /usr/local/psa/bin/pleskbackup --all /backup/pleskbackup burada "--all /backup/pleskbackup" tüm yedekleri /backup/pleskbackup klasörüne atmasını sağlıyor. Cron jobs ile komutu her gün çalıştırabilirsin.
__________________ From hell 2 heaven.. |
| ||||
| Güzel bilgi olmuş, plesk kullanan arkadaşların işine yarayacaktır.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| |||
| plesk panel ücretsiz mi nerden indirebilirim güncel sürümünü centos 4.6 için |
| ||||
| Plesk panel ücretli. Parallels - Virtualization and Automation Software for Desktops, Servers, Hosting, SaaS 'dan lisans alabilir ve indirebilirsiniz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |