| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /etc/psa-horde/horde/prefs.php on Fatal error: Call to undefined method Registry::hasInterface() in /etc/psa-horde/horde/prefs.php on line 139 sorunu alıyorum plesk 8.1.1 kullanıyorum vede centes 4.5 işletim sistemi var bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum 139 satırdaki hata da şu if ($registry->hasInterface('images')) { satır-139 $prefGroups['richtext']['members'][] = 'anselimage'; satır-140 } satır-141 |
| |||
| php5 e hoşgeldin ![]() bu konu ile ilgili çok araştırma yaptım ama henüz çözemedim, çözene de rastlamadım. sadece horde de değil. içinde I harfi (büyük ı) geçen fonksyion isimlerinden kaynaklanıyor sanırım. bugs.php.net de bunun ile ilgili bir konu var. |
| |||
| bu sorun php 5 kaynaklı bi sorun mu acaba?çözemicez mi yani ![]() sorunun biraz detayına da giriyim plesk panelden mail ordan webmail e tıklayınca horde mail giriş sayfasına gidiyor giriş yapabiliyorum ... mailde çekebiliyorum. ondan sonra sayfayı kapattığımda yine aynı hatayı veriyor.. ama şöle bi sorun daha var hotmail e mail yollayamıyorum - gmail e yollayabiliyorum.. nasıl çözücez çözemezsek php 4 mi geri dönücez bi bilginiz verirseniz çok sevinicem. yada kullanabileceğimiz başka bi mail sistemi varmı ? Konu romeozoom tarafından (03.04.08 Saat 12:45 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| ben horde'yi kaldırıp roundcube kurdum. bu forumda kurulumunun anlatımı var |
| |||
| Alıntı:
|
| |||
| kardeş cpanel için güzel bir makale var adresi: HostGeekZ.com :: Install RoundCube on cPanel fakat plesk için denediğim bir tane yok ama install roundcube on plesk - Google Search şeklinde çok fazla sonuç var. deneyebilirsin. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |