| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Plesk ve Spam mailler Vps kullanıyorum bir müşterim aşırı derecede spam maillerden rahatsız... Plesk panelde hangi ayarlamaları yapmam gerekli... Tüm kullanıcılara Spam mail gitmesini engellemek istiyorum.. Konu makdeniz tarafından (10.05.08 Saat 04:58 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hatası |
| |||
| Plesk panelde alan adı menüsünün altında Servisler bölümünde bulunan Mail menüsüne tıklayınız, mail adresine tıklayıp Spam Filter' ı açarsanız işe yarayabilir. Onun dışında Plesk için spam mail çözümü yok yanılmıyorsam.. (Sunucuda Spam Assassian kurulu olmalı.)
__________________ From hell 2 heaven.. |
| |||
| Spam listlerin kayıt edildiği bölümler gibi bir şey varmı acaba... Otomatik olarak zararlı maillerin spam listte bulunması esasına dayanan veya benzeri bir olay ?? ![]() |
| |||
| RBL & SBL var fakat bazı Linux Plesk versiyonlarında bulunmuyor yanılmıyorsam, Windows kullanıyorsanız da mail programından programına değişir. Siz sunucu işletim sistemini, plesk versiyonunuzu ve mail programınızı yazın yardımcı olmaya çalışayım.
__________________ From hell 2 heaven.. Konu darkwinter tarafından (10.05.08 Saat 10:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Sunucuda Spam Assassian Yüklümü? eger yüklü ise aktif hale getirmeniz gerekiyor her mail hesabı için tek tek aktif etmeniz gerekiyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |