| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| plesk linux lisans lazım.
deneme amaclı bir linux lisans lazım elinde olan veya cok cuzi fiyatla verebilecek olan vamrı ? sadece deneme amaclı olacak.
|
|
| |||
| |||
|
Bildiğim kadarıyla plesk'in demosunu talep edebiliyorsunuz sitesinden. Öncelikle sisteme kayıt olmanız gerekiyor: https://register.parallels.com/regis...n/register.php Kayıt olduktan sonra bu adresten 30 günlük demonuzu indirebilirsiniz: Download Plesk Products
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
Hiç bir Türk firmanın yasal olarak Plesk lisansı sağlaması mümkün değil.Lisansların parallels.com üzerinden alınması gerekiyor.
|
|
| |||
| |||
|
kayıt oldum fakat lisansı indiremedim onur ben lisansı sadece deneme amaclı alıyorum bir sorun var onu halletmek icin.
|
|
| |||
| |||
|
daha ayrıntılı dnemee lisansı almam icin yardımcı olurmusunuz ?
|
|
| |||
| |||
|
Hangi işletim sistemi üzerine kurmayı düşünüyorsunuz?
|
| |||
| |||
|
İşletim sisteminizin CentOS 5.0 32 Bit olduğunu varsayıyorum. Autoinstaller: http://download1.parallels.com/Plesk..._CentOS_5_i386 Kurulum hakkında bilginiz yok ise: Plesk Kontrol Paneli Kurulumu
|
| |||
| |||
|
birden fazla domain kaydı yapmayacaksan tek domainlik kendisi full kullamıma izin veriyorlar tek eterli ise lisans aramana gerek yok
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |