Diğer Kontrol Panelleri » Plesk

Plesk Panelde MySQL İzin sorunu

http://forum.whmdestek.com/

Go Back   WHM/cPanel Support Platform » Türkçe » WHM cPanel » Diğer Kontrol Panelleri » Plesk

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Extreme yoksa Sayyac var!
Ücretsiz İstatistik Servisi
Sayyac.com

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 23.07.08, 13:56
Sempron

Utkukose is on a distinguished road
Plesk Panelde MySQL İzin sorunu

Sunucuya format atmadan önce /var/lib/mysql klasöründeki tüm veritabanı yedeklerini aldım ve formattan sonra tekrar database leri oluşturarak yedekleri geriye attım. database e girince tablolar görünüyor fakat tablolara müdahele etmek için tıkladığımda mysql dosaylarını bulamadığını ve errno: 13 şeklinde hata aldığını söylüyor. Fakat KOnsoldan baktığımda klasör içinde tüm dosyalar mevcut. Düşündüğüm kadarıyla ve araştırdığım kadarıyla permission sorunu var ama chmod ları 777 ve 700 diye ayrı ayrı yetki vermem rağmen sorunu aşamadım.

Bu problemi nasıl aşabiliriz ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Old 23.07.08, 19:22
Banned

asker is on a distinguished road
Send a message via MSN to asker Send a message via Skype™ to asker
Quote:
Originally Posted by Utkukose View Post
Sunucuya format atmadan önce /var/lib/mysql klasöründeki tüm veritabanı yedeklerini aldım ve formattan sonra tekrar database leri oluşturarak yedekleri geriye attım. database e girince tablolar görünüyor fakat tablolara müdahele etmek için tıkladığımda mysql dosaylarını bulamadığını ve errno: 13 şeklinde hata aldığını söylüyor. Fakat KOnsoldan baktığımda klasör içinde tüm dosyalar mevcut. Düşündüğüm kadarıyla ve araştırdığım kadarıyla permission sorunu var ama chmod ları 777 ve 700 diye ayrı ayrı yetki vermem rağmen sorunu aşamadım.

Bu problemi nasıl aşabiliriz ?
neden plesk uyedek almadınız ? full yedek ssh dan ?_
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules