| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| Saat Hep Geri Kalıyor...
Plesk 8.3 + Linux Sunucum var,Pleskte Server sekmesinden saat ayarlarımı güncellememe rağmen saat hep geri kalıyor ve bu forumlarda vs sıkıntıya neden oluyor... GMT +3 olarak seçtim,kendim ayarladım olmadı,GMT seçtim olmadı,senkronize seçeneğini kullandım,başka bir sunucunun saatinden update yapsın diye o da sonuç vermedi :S Sunucuyu aldığım yer ile görüştüm kendileri ile alakadar bir durum olmadığını izah ettiler,ne önerirsiniz... |
|
| |||
| |||
|
Bios Pili
__________________ halid-can! |
|
| |||
| |||
|
Hocam bende öyle düşündüm ama Server res atılınca bıos sorun yaratır,pc kapalıyken bıos pili saate müdahale edemiyor... server açıkken normal ayarlıyorum bir bakıyorum geri kalmaya başlıyor, |
|
| ||||
| ||||
|
Vmvare ile bölünmüş bir VPS mi kullanıyorsunuz ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Onur'unda dediği gibi vmware ile bölünmüş bir vps kullanıyorsanız geri kalması normaldir, bunun için cron eklemeniz gerekmektedir.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Configure cPanel Cron Times bu mu hocam
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |