| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Dostum portları Plesk açmaz! Nasıl açacak yahu! Modemden gidip o portları ALLOW edeceksin.
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Manuel Olarak Acarsam Sorun kalkacakmı??
|
|
| |||
| |||
|
İp manuel olarak atadım ama sorun devam etmektedir...
|
|
| |||
| |||
|
Srounum Devam Etmekte..Halen Bir Çözüm Bulmuş değilim
|
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| |||
| |||
|
Arkadaşlar sorun Çözülmemiştir..başka Yardımcı Olabilecek Varmı
|
|
| ||||
| ||||
|
modeminizin webbased ayar sayfasının portunu değiştirin.
__________________ "No Like Other" |
|
| |||
| |||
|
Modemimde Böyle Birşey Görmedim... Airties rt-205 Modem web based Bu modemin kendi Özelliğinde varmı acaba.. Aynı Hat Üzerinden Başka Pc den Girersem default Sayfamı Gelir Yoksa Modem Sayfasımı.. |
|
| ||||
| ||||
|
Modeminizin yönetim kısmında bahsettiğim ayarın olması gerekli, nerden girerseniz girin default sayfa yerine modem sayfası gelir. modem sayfasıda 80 portunu kullandığı için yaptığınız bağlantılar oraya yönleniyor. ayrıca https://ip:8443 şeklinde plesk yönetim paneline girebiliyormusunuz?
__________________ "No Like Other" |
|
| |||
| |||
|
bende bole bişe dusnuyordum yaptım ama dıs ipden pleske girebliyorum fakat domian adresinde nasıl gireceğiz
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |