| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Plesk Linux Kurulumu Hata
Plesk autoinstaller. Arkadaşlar plesk kurulumunda: The following could cause the installation failure: 1)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i686" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" 2)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i386" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" 3)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i686" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" 4)Packages "glibc-2.5-18.el5_1.1.i386" and "glibc-2.5-24.i686" cannot be installed at the same time because of the conflict on the file "/etc/ld.so.cache" bu hatayı veriyordu bende paketsiz sade plesk yüklemesi yapmıştım daha sonrasında auto installerden yüklerim diye düşünmüştüm diğer paketleri bu sefer auto installeri bana mail iletiği hata mesajı bu plesk paketlerini nasıl yükleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
glibc paketini kurabilir misiniz?
|
|
| ||||
| ||||
|
hayır burda başka bir durum var, burdaki durum daha çok glib sürüm çakışmasından kaynaklanıyor. hatada şöyle diyor; glibc-2.5-18.el5_1.1.i686" and "glibc-2.5-24.i686" yani bu ikisi aynı anda kurulamıyor diyor muhtemel olarak bu makinada zaten bir glib sürümü kurulu bu sebeple pleskte bir sürüm kurmaya çalışıyor ve sürüm uyumsuzluğu meydana geliyor. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum fakat glibc i ne kurmasını nede silmesini biliyorum desem nasıl sileceğim konusunda bilgi verirseniz sewinirim. yardımlarınız için çok teşekkürler... |
|
| ||||
| ||||
|
Bence glibc'yi silip plesk kurmayı tekrar deneyin. Eğer olmassa tekrar glibc paketini kurmayı deneyin!
|
|
| ||||
| ||||
|
işletim sisteminiz nedir? Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
sewgil baracuda işletim sistemim centos 5.2 yardımlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar...
|
|
| ||||
| ||||
|
selam yum remove glibc-2.5-18.el5_1.1.i686 yada yum remove glibc-2.5-24.i686 deneyin. Ardından bence hiç bir glibc paketi yüklemeden pleski yüklemeye çalışın sanırım bu paketi plesk kendisi yükleyecektir. Aynı zamanda pleskin centos için uygun versiyonunu yüklemeye çalıştığınızdan emin olunuz. Saygılar.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |