| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| shoutcast önemli...
Arkadaslar ben 4 shoutcast radyosu kurdum ve calistirdim lakin bunlar asa yukari 3 ay iyi gitti birden ne oldu bilemiyorum ama kacdir ugrasiyorum cozemedim ikide bir kendi kendine baglantiyi kesiyor SAM2 ile yayin yapilinca lakin bundan once 3 aydan fazla sorunsuz calisan radyolar birden bire kesintiler yapmaya basladi port degisdim yeniden run yaptim yeni radyo kurdum denedim ama nafile lakin bunun sorunu ne anliyamadim bana yardim ederseniz sevinirim yardimlarininiz icin simdiden tesekkürler NOT: sitede arastirdim boyle bir hataya denk gelmedim umarim yanlis yere konu acmamissimdir |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba.. Radyo kesilmesi eğer uygulama sunucuda kapanmıyorsa büyük ihtimal hattınız ile alakalıdır bulunduğunuz network da lag ve loss olma durumu olabilir yada sunucunuzun internet erişimi ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Direk olarak hatayı uygulamada aramayın bence zaten çok basit bir uygulama shoutcast ve bu bir arıza olma durumu çok düşük bir ihtimal.
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
|
| |||
| |||
| Quote:
oncelikle ilgi ve alakandan dolayi tsk ederim lakin baglantim fena degil iyi derecede diye bilecek kadar var lakin network da lag ve loss olma durumu olabilir bunu nasil yapa bilir yani nasil gore bilirim onlarin saglam derecede oldugunu ? |
|
| ||||
| ||||
|
PING atabilirsin ama normalde PING ile öğrenilmez aslında.. sunucu ip adresin örnek 10.0.0.2 olsun başlat > çalıştır diyorsun cmd yazıyorsun ping -t 10.0.0.2 yazıyorsun arada istek zaman aşımına uğradı yazarsa loss var demektir. tabi bunu denemek için senin kendi ADSL bağlantında da sorun olmaması gerek
__________________ Netinternet Telekom Artık daha çok zamanınız var! Üyelik ve Partnerlikler :cPanel INC. , Parallels , DirectAdmin , Netenberg , RIPE , Redhat , Microsoft(Bitmedi) ,GeoTurst |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |