| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| pc de işlem gerçekleşmediği zman ramin boşaltılması doğru yermidir yine bilmiyorum ama makinede site çalişrken veya her hangi başka bir işlem yaparken ram kullanım oranı artıyor boşda kaldığı zman yani işlem yapılmadığı zaman bu rami eski haline dondurebilirmiyiz bunun için bir program bişi varmıdır varsa bole bir işlem yapmamın zararı olurmu. |
| |||
| RamPage sadece windows sistemlerde çalışır! Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Belirlediğiniz aralıklarda ram üzerindeki gereksiz bilgileri siler. ![]() RAMpage - Freeware memory monitor/memory freeing utility download > http://www.jfitz.com/software/RAMpage/rampg16.zip
__________________ halid-can! |
| |||
| yanliz özür dilerim sistemimi yazmamışım centos 4.5 kurulu sistemimde linux için kastetmişdim ben pardon |
| |||
| total 1009 kullanılanı 450-600 arası değişiyor |
| ||||
| Komple çıkanı paste ederseniz sevinirim.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |