Go Back   WHM/cPanel Support Platform » Türkce » Site, Sunucu Sorunlariniz ve cözümleri » FTP
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8. April 2011
RiBaRoN RiBaRoN is offline
Atari
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 9
Rep Power: 0
RiBaRoN is on a distinguished road
Exclamation ftp erişim hatası

merhaba arkadaşlar

vps sunucumuzun ftp alanıan erişilmiyor

whm ftp senkronize ettim suspend unsuspend ettim ama yine aynı

cute ftp hata mesajı (sadece mevcut sunucumuzda veriyor)

Sunucu bağlantıyı zorla kesti.
Bu genellikle zaman aşımı veya sunucu önyüklemesine bağlı bağlantı kaybından kaynaklanır.
1) Lütfen sunucuya bağlanmayı daha sonra yeniden deneyin.
2) Başka bir sunucuya bağlanarak sorunun yerel olmadığını doğrulayabilirsiniz.

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Reply With Quote
  #2  
Old 9. April 2011
KLAMP's Avatar
KLAMP KLAMP is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,269
Rep Power: 100000
KLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to KLAMP
ssh root olarak bağlanın bunun için en az VPS Sunucunuz Olması gerekmektedir

chown -R cpanelkullanıcıAdi /home/cpanelkullnaiciAdi

chmod 755 /home/cpanelkullanıcıAdi/public_html
__________________
Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz


Skype Adresi bilgi_482
Reply With Quote
  #3  
Old 10. April 2011
RiBaRoN RiBaRoN is offline
Atari
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 9
Rep Power: 0
RiBaRoN is on a distinguished road
yok kardeşim olmadı.
yinede yardımın için teşekkürler.
Reply With Quote
  #4  
Old 10. April 2011
RiBaRoN RiBaRoN is offline
Atari
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 9
Rep Power: 0
RiBaRoN is on a distinguished road
garip olan cpanel erişimleri cpanel üzerinden ftp sisteminde sorun yok. sadece program üzeri ftp sorunu mevcut. farklı denemelerimdem sonra yine yazarım.
Reply With Quote
  #5  
Old 10. April 2011
KLAMP's Avatar
KLAMP KLAMP is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,269
Rep Power: 100000
KLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to KLAMP
Fezilla İndir
fezilla Kullanarak siteadı kısmına ip adresinizi yazıp girmeyi deneyin
ip girmiyorsa sorun var demektir
__________________
Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz


Skype Adresi bilgi_482
Reply With Quote
  #6  
Old 5. July 2011
CrackHeaD CrackHeaD is offline
Sempron
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 11
Rep Power: 0
CrackHeaD is on a distinguished road
ftp seçimi kısmından proftp yi seç sorun kalkacaktır. ftp secimini değiştirmek için

WHM Service Configuration kısmında FTP Server Selection kısmından proftp yi seç save de

by visiting the FTP Server Configuration interface. Böyle bir yazı gelecek ordaki link e tıkla alta in tekrar save de ftp server restartlanıyor ardından herhangi bir sorun kalmayacak .)
Reply With Quote
  #7  
Old 5. July 2011
KLAMP's Avatar
KLAMP KLAMP is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1,269
Rep Power: 100000
KLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond reputeKLAMP has a reputation beyond repute
Send a message via MSN to KLAMP
sadace tek hesaptamı yoksa diğer hesaplarda'da aynı sorun varmı deneyip bilgi verirmisiniz
__________________
Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz


Skype Adresi bilgi_482
Reply With Quote
  #8  
Old 26. June 2012
baywuntov baywuntov is offline
Atari
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Rep Power: 0
baywuntov is on a distinguished road
beyler Allah razı olsun yeminle hızır gibi yetiştiniz çok işime yaradı bu bilgiler
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sunucuya erişim hatası ( dns ile ilgili ) ByCaN WHM cPanel 8 28. April 2010 19:21
cPGS hatası emrefba WHM cPanel 1 23. April 2010 15:20
Whm / Cpanel 'e Portsuz erişim mümkün mü? adeministrator cPanel Soru ve Cevaplar 4 13. March 2010 01:15
.cpsession hatası BeTa WHM cPanel 0 4. February 2010 20:39
FTP şifre hatası veriyor sanırım :( byvector WHM cPanel 0 2. January 2010 17:42


Navigasyon
Menü