| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| noldu işlemcin mi yandı ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Normalde benim işlemci çok ısınır fakat su soğutucu ısınmasına izin vermez, dün su soğutucu ağrızalandı, pc ısındı, patlıyordu. ![]() |
| ||||
patladı mı? ![]()
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| Elimde yedek kasa vardı, erkenden yattım, sabah kalktım 350 W Asus kasaya aktardım, gittim birde işlemci aldım. :ag: |
| ||||
| hadi ya iyide bu hiç heyecanlı değil ki niye patlamadı ![]()
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| find / -name dosyaadı şeklinde aradığımızda zaten listeliyor ben sadece ekstradan -type f -ls komutları ne işe yarıyor onu merak ediyorum. Daha da onemlisi silme işlemi yaparken kullandıgımız -exec rm -f {} \; komutlarının işlevlerini tanımlayabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler |
| |||
| diger komutlar? find / -name dosyaadı şeklinde aradığımızda zaten listeliyor ben sadece ekstradan -type f -ls komutları ne işe yarıyor onu merak ediyorum. Daha da onemlisi silme işlemi yaparken kullandıgımız -exec rm -f {} \; komutlarının işlevlerini tanımlayabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler |
| |||
| diger komutlar? find / -name dosyaadı şeklinde aradığımızda zaten listeliyor ben sadece ekstradan -type f -ls komutları ne işe yarıyor onu merak ediyorum. Daha da onemlisi silme işlemi yaparken kullandıgımız -exec rm -f {} \; komutlarının işlevlerini tanımlayabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |