Site, Server Genel » Makaleler

FFMPEG Installation Advanced

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Makaleler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack (3) Seçenekler Stil
  #31 (permalink)  
Alt 10.03.08, 07:02 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
seksenyedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin ve benim mesajlarımı okuyanlar aramızdaki farklı ve nelerden bahsettiklerimi daha iyi anlayacaklar sanırım.Halen konuyu farklı taraflara çekiyorsunuz.Sanırım gençliğin getirdiği bir olay.
1-Ben bana ayrım yapın demedim ki
2-Ben zorla destek verin demedim ki
3-Destek değilse imzanızdaki 2.maddeki" ücretsiz destek için forumu kullanın" ibaresi nedir
4-Size güveniyoruz bilgiyi tam verin yarım vermeyin dedim sunucuma bişi oldu aman aman demedim
5-Sunucuma bişi olursa zaten seni ilgilendirmez ki ben oyle bişi mi dedim
6-Soruma illa cevap verin demiyorum yarım bilgi vermeyin diyorum
7-Sinan arkadaşımızı msn eme ekledim ama kendisi yok malesef
8-Ben sizin bu siteyi neden açtıgınıza dair bir sorgu sualim bulunmamaktadır
9-Ben su ana kadar kimseye ücretli yardım etmediğim gibi ücretli yardım edenlerede saygı duyuyorum
10-Yönetici vasfınızı kullanarak Konuyu ve yazdıklarımı farklı yönlere çektiginiz için teşekkür ederim
Yönetici vasfımı kullanıp sizi forumlardan uzaklaştırsaydım bunu burada belirtebilirdiniz ama normal bir kullanıcının dahi yapabileceği bir durum bu ;düşüncelerimi dile getiriyorum.

İmzamda da görebileceğiniz gibi forumlarımıza yazıp destek alabilirsiniz.
Kimseyi paylaştıklarından ötürü sorgulayamayız.
Yarım paylaşıyorsa bile orada bir uğraşı vardır.Buna saygı duymanız gerekmektedir.
Çok az konu burada cevaplandırılmaz.Bunların başlıca sebepleri zamanımız olmaması,yetişememizdir.

Alıntı:
3-Destek değilse imzanızdaki 2.maddeki" ücretsiz destek için forumu kullanın" ibaresi nedir
Evet burada destek veriyoruz.Ama bizi sorgulayamazsınız.
Yarım bilgi,eksik bilgi,sıfır bilgi yorumlarını dile getirmeniz kurallarımızı okumadığınızı gösterir.

Başka bir site varsa lütfen çekinmeden oralaradaki standartları da inceleyip bize bildiriniz.

İnsanların karşılıksız yaptıkları iyilikleri lütfen eleştirmeyiniz.

Forum Kurallarımız
Alıntı:

The Platform Kuralları
KURALLARI OKUDUM/OKUMADIM KABUL EDİYORUM.

KURALLARA AKABİNDE İTİRAZ ETMEYECEĞİM

1) Kurallar tüm kullanıcılar için geçerlidir.Ayrım yapılmayacaktır.

2) Türkçe yazım kurallarına uygun yazmak zorunludur.Uyarıldığı halde aksi davranışa devam eden kullanıcıların yazma hakları 40yıl ellerinden alınacaktır.

[Alıntı]

(''Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum.'' Hz. Ali) "Türk milletinin dili Türkçe'dir. Türk dili dünyada en güzel, en zengin ve en kolay olabilecek bir dildir. Onun için her Türk dilini çok sever ve onu yükseltmek için çalışır. Bir de Türk dili, Türk milleti için kutsal bir hazinedir. Çünkü Türk milleti, geçirdiği bunca tehlikeli durumlarda, ahlakının, geleneklerinin, anılarının, çıkarlarının, özetle, bugün kendi ulusallığını yapan her şeyin dili aracılığıyla korunduğunu görüyor. Türk Dili, Türk milletinin kalbidir, zihnidir." M.Kemal Atatürk

3) Küfürlü konuşmak,ahlaka aykırı kelimeler kullanmak,sokak ağzı kullanmak,seviyesiz olmak,yersiz diyaloglara girmek,tartışma başlatmak,tartışmaya girmek ve diğer tüm huzur bozucu hareketlerde bulunmak tarafımızca yasaklanmıştır.

4) Siyasi ve dini içerik taşıyan konular açmak,açılan konulara cevap vermek,mevcut konularda siyasi ve dini anlamlar taşıyan cevaplar yazmak ve tartışmaya yol açacak durumların oluşmasına meydan veren tüm kullanıcılar uzaklaştırılacaktır.

5) Yoğun teşekkür mesajları spam olarak algılanır. Art arda "teşekkür ederim, teşekkürler, sağol, eyvallah, büyüksün" gibi mesajlar atmak yasaktır.

6) Siyasi, Irkçı, Bölücü, her hangi bir partinin isim ve faaliyetlerini konu edinen nicklerle üye olanlar kesinlikle banlanır.

7) Platformumuz WHM/cPanel Kontrol Paneli üzerine bilgi sahibi olan insanların bilgilerini paylaşması amacı ile kurulmuştur. Alan adımız olan whmdestek.com içerisinde geçen destek kelimesinden yola çıkarak sitemizin sizlere destek vermek zorunda olduğunu düşünmeyiniz. Forumumuzda bulunan yetkili arkadaşlar bilgilerine güvenildiği için görevlerine getirilmişlerdir.Kendilerinin sizlere destek vermek,yardım etmek gibi bir zorunlulukları bulunmamaktadır.Tüm üyelerimizin eşit haklara sahip olduğu sitemizde gene tüm üyelerimiz eşit zorunluluklara sahiptir.Yetkili üyelerimizin sizlere hizmet etmek gibi zorunlulukları yoktur.Sitemize yazacağınız sorunların cevaplanmaması,geç cevaplanması durumunda ''Neden cevaplanmıyor? Neden yardım etmiyorsunuz? Neden cevapsız konularım?'' sorularını sorma hakkınızın bulunmadığını bu sözleşmeyi kabul ederek kabullenmiş oluyorsunuz.

8) Sitemizde yayınlanan hiçbir cümlenin keza hiçbir kelimenin sorumluluğunu kabul etmiyoruz.Burada bulunan makalelerden veya çözüm önerilerinden yola çıkarak sunucunuzda yapacağınız değişikliklerden ve akabinde meydana gelebilecek sorunlardan sorumlu değiliz. Sorunsuz ve hızlı destek almak isterseniz forumlarımızda bulunan bilgili arkadaşlardan veya dışarıdan ulaşabileceğiniz sistem yöneticilerinden destek alabilirsiniz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #32 (permalink)  
Alt 10.03.08, 07:06 PM
Celeron

Tecrübe Puanı: 1
seksenyedi is on a distinguished road
Halen anlamıyorsunuz.
Yarım bilgi verilmesin diyorum
Yada yardımcı olmuyorsanız bakın bu konunun devamı şudur ücreti şudur deyin
Ne biz bekleyelim nede başkası
Alla alla ya kardeş sen benim ve benle ilgili mesajları bu konudan siler misin.Konuyu 2 mizde dağıttık.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #33 (permalink)  
Alt 10.03.08, 07:10 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
seksenyedi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Halen anlamıyorsunuz.
Yarım bilgi verilmesin diyorum
Yada yardımcı olmuyorsanız bakın bu konunun devamı şudur ücreti şudur deyin
Ne biz bekleyelim nede başkası
Alla alla ya kardeş sen benim ve benle ilgili mesajları bu konudan siler misin.Konuyu 2 mizde dağıttık.
Böyle bir uygulamamız yok.
Ücretli destek istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Forumlarda kimin ne zaman ne kadar bilgi vereceğine bizler değil kendileri karar verir.
Özgür irade.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
  #34 (permalink)  
Alt 10.03.08, 07:15 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
sakkan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
-bash: svn: command not found atasını nasıl düzelttiniz aynı hata bendede var

[
ruby ve subversiyon yüklü olmadığı için bu hatayı vermiştir.

konu içinde bir arkadaş subversiyon ve ruby kurulumunu yazmış iyi okursanız görebilirsiniz extra olarakta ben ekliyeyim

Kod:
yum -y install subversion
up2date -i subversion
iptablesten subversiyon için port açıyoruz.
Kod:
iptables -t filter -I OUTPUT -p tcp --dport 3090 -j ACCEPT
apf ve csf yüklü ise 3091 ve 3090 portuna izin veriyoruz.

servisleri yeniden başlattıktan ffmpeg kuruluma kaldığınız yerden devam edin.

Konu Fesih BICER tarafından (20.03.08 Saat 11:24 PM ) değiştirilmiştir..
  #35 (permalink)  
Alt 10.03.08, 07:16 PM
Celeron

Özgür iradeden kastınız yarım bilgi vermek ve yarım bilgi verenleri savunmaksa daha fazla söze gerek yok sanırım.
Özgür irade ise yazdıklarım da özgür bir iradedir.
Bu özgür irade ye verdiğiniz uslupla cevap vermedim mesajlarımda çünkü bana yakışmaz.
  #36 (permalink)  
Alt 10.03.08, 07:18 PM
Celeron

Saol fesih o hata bende de vardı.
  #37 (permalink)  
Alt 10.03.08, 07:19 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
ruby kurulumu

Kod:
#yum update
#yum install ruby ruby-devel ruby-libs irb rdoc ruby-mysql
eğer bulamazsa.

/etc/yum.repos.d/ bölüme aşağıdaki satırları gömüp yeniden deneyin.

Kod:
# packages in testing
[testing]
name=CentOS-$releasever - Testing
baseurl=http://dev.centos.org/centos/$releasever/testing/$basearch/
gpgcheck=1
enabled=1
gpgkey=http://dev.centos.org/centos/RPM-GPG-KEY-CentOS-testing
veya

Kod:
cd /usr/local/src
wget http://rubyforge.org/frs/download.php/17190/rubygems-0.9.2.tgz
#tar -xvzf rubygems-0.9.2.tgz
#cd rubygems-0.9.2
#ruby setup.rb
cd ..
  #38 (permalink)  
Alt 10.03.08, 11:16 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
usekes has much to be proud ofusekes has much to be proud ofusekes has much to be proud ofusekes has much to be proud ofusekes has much to be proud ofusekes has much to be proud ofusekes has much to be proud ofusekes has much to be proud of
17) FFmpeg ayarları
# ./configure --enable-shared --enable-xvid --enable-libvorbis --enable-libogg --enable-libmp3lame --enable-gpl --enable-libfaad --enable-libfaac --enable-x264 --enable-amr_nb-fixed --enable-pp

burada benim sunucu apışıp kalıyor

--enable-libvorbis unknown option diyor.

birinci yada ikinci basamaktaki rpm komutuyla kontrol ettim

libvorbis-devel-1.1.0-2.el4.5

gözüküyor.

Daha önceden de birkaç kere bu paketleri kurmayı denedim, her seferinde ffmpeg, libvorbisten dolayı antenlik yapıyor. libvorbis klasörüne gidip kur diyince, libogg kurulu değil diyor, libogg a gidiyorum, o da başka bir hata veriyor

kafayı yiyecem lanet olası codeclerden dolayı
  #39 (permalink)  
Alt 11.03.08, 12:44 AM
Media Servers Projector

Tecrübe Puanı: 1011
haritSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond reputeharitSu has a reputation beyond repute
haritSu - MSN üzeri Mesaj gönder haritSu - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
usekes´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
17) FFmpeg ayarları
# ./configure --enable-shared --enable-xvid --enable-libvorbis --enable-libogg --enable-libmp3lame --enable-gpl --enable-libfaad --enable-libfaac --enable-x264 --enable-amr_nb-fixed --enable-pp

burada benim sunucu apışıp kalıyor

--enable-libvorbis unknown option diyor.

birinci yada ikinci basamaktaki rpm komutuyla kontrol ettim

libvorbis-devel-1.1.0-2.el4.5

gözüküyor.

Daha önceden de birkaç kere bu paketleri kurmayı denedim, her seferinde ffmpeg, libvorbisten dolayı antenlik yapıyor. libvorbis klasörüne gidip kur diyince, libogg kurulu değil diyor, libogg a gidiyorum, o da başka bir hata veriyor

kafayı yiyecem lanet olası codeclerden dolayı
64bit mi kullanıyorsun?
  #40 (permalink)  
Alt 05.04.08, 06:02 PM
Atari

Tecrübe Puanı: 0
BySAL is on a distinguished road
svn co svn://svn.videolan.org/x264/trunk x264

bende de bu kısmı çalıştırırken şifre istiyor çözemedim sunucu şifresini giriyorum abul etmiyor bi fikri olan varmı

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/170-ffmpeg-installation-advanced.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
FFMPEG Kurulumu - Webmaster Forum This thread Refback 12.07.07 06:48 PM
süper Video Sitesi scripti - Webmaster Zone This thread Refback 06.07.07 06:19 PM
gdlib ve ffmpeg-php - Webmaster Zone This thread Pingback 30.06.07 10:15 AM

Seçenekler
Stil