| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
benim bildigirim c/tmp dir oda yoksa yokdur o zaman |
|
| ||||
| ||||
|
Windowsta da var ama windowsta linuxdaki gibi şişmez, yani en azından sıkıntı oluşturmaz. Linuxda bütün partitionlar ayrı ayrı oluşturulduğu için /tmp dolduğu zaman sıkıntı yaratır. Windowstaki tmp windowsun bulunduğu partitionda olduğundan çok sorun çıkarmaz. rm -rf * dediğinizde smbolink linkli dosyalardan mysql.sock kaybolabilir buda mysqlin başlamasını engeller, ancak makinayı yeniden başlattığınızda yada tekrar mysql.sock a link atarsanız normal çalışır. Saygılar |
|
| |||
| |||
|
peki buna kalıcı bir çözüm yok mu? format atmadan önce bu alanım dolmazdı benim.. şimdi sürekli boşaltıcaz mı bunu yani? 485mb yetmiyor bana |
|
| ||||
| ||||
|
/tmp dizinini büyük olarak mount edebilirsiniz. Ya da session yani oturumları /tmp altından başka bir dizinde tutabilirsiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| cd /tmp;rm -Rf * Aynen copy/paste, kafanız karışmasın
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
bende cd /tmp rm -rf * yapıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum...
__________________ Bende artık Mars'lıyım ![]() |
|
| |||
| |||
|
yalnız calvin hocamizda havasını yapmış hani konuda ![]() // herhangi bir hızlandırıcı vs kullandıysanız ondan doluyor sanırım bu tmp. |
|
| ||||
| ||||
|
evet malesef cache programları tmp in aşırı dolmasına sebep olur. normalde belirttiğiniz miktar size rahat rahat yetmeli. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
11mb dolu sanırım temizlememe gerek yok =)
|
|
| ||||
| ||||
| Temizle daha iyi olur hocam durmasının ne gibi bir yararı olucak ki
__________________ Egebilisim İnternet Hizmetleri |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |