| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| /tmp dizinini temizleme
Tmp dizninin dolu olup olmadıgına aşağıdaki komutla bakabilirsiniz ; df -h /tmpDizin dolu ise aşağıdaki komutları uygulayın ; Not : Komutlar linux sistemler için geçerlidir ve risklidir.Komutlar denenmiş ve çalışmaktadır.Herhangi bir sorumda sorumluluk kabul etmiyorum. Öncelikle tmp diznini kullanan servisleri durdurun; service httpd stopTmp diznini silin ve yeniden oluşturun; /bin/umount -l /tmpDurdurdugunuz servisleri yeniden başlatın ; service mysql start |
|
| ||||
| ||||
|
Ayrıca anlatım Phpmyadmin'de alınan Code: Phpmyadmin is whm over open want this error : Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: SQLite: session write query failed: database is full in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 42 Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (sqlite). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/userhomes/cpanelphpmyadmin/sessions/phpsess.sdb) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 42 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php:42) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/index.php on line 99 |
|
| ||||
| ||||
|
Ya da direk rm -rf /tmp yazın geçin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
ben direk cd /tmp dizinine gecip rm -rf * yapıyorum |
|
| ||||
| ||||
| tmp katili misin sen sonra tmp diye ne kullandıracaksın insanlara. Calvin şaka ediyor yapmayın öyle birşey onurun dediğini yapın kurtulun
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
Yok bir şey olmaz korkmayın /tmp de mutlaka bir oturum vardır o anda kullanılan.O yüzden silemezsiniz.Tamamen boşalır ve kalır dizin.Restore Text
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Ben de @CaLViN'in dediğini yapıyordum. Hiç bir sorun ile karşılaşmadım şimdiye kadar.
|
|
| ||||
| ||||
|
Servisleri stop edip CaLViN'in dediğini yaparsanız tmp dizini hepten gider Ama servisler çalışır durumdayken dizini silmez
__________________ Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır... Bediüzzaman Said Nursi |
|
| ||||
| ||||
|
En üsttekileri yapın garanti olsun o zaman |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |