Site, Server Genel » Makaleler

ioncube kurulumu

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Makaleler
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack (10) Seçenekler Stil
  #11 (permalink)  
Alt 15.12.07, 07:23 AM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Alıntı:
Sfenky´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Site çok güzel gayet içerikli olması gereken ve yavaşca büyüyen bir site yanılmıyorsam. Ancak bazı bilgiler temelden verilmiyor öyle yapılsa daha güzl olur. Ben aranıza yeni katıldım ve yeni VPS aldım.

Başta dediğiniz yere nereden gireceğim - Kodları nereye yazmam gerekiyor ? php.ini dosyasına whm den nereden ulaşabilirim ? Zend için ssh den giriş yapın demiş whm de ben bu tür ayarları göremedim. Ms-Dos dan bağlanılacaksa nasıl yaparız ? Web üzerinden gireceksek o şekilde dememişsiniz ama deniyorum belkide öyledir

ioncube için windows kurulumu vardı indirdim fakat FTP 22 porttan secure shell ayarından giriş yapıyor. Bu da o installer da mevcut değil ve bağlanamıyorum. Gerçi şu anda zend de kurulu değil sanırım bağlantıları var ama bazı bilgi eksikliklerim var bu bilgileri de paylaşırsanız çok iyi olur. Sanırım sadece orta düzey WHM'cilere destek vermiyorsunuz, Acemilere de yer var
Merhaba Sfenky,
Başlangıç seviyesi sorularını bir konu açar ve o konuda sorarsan tüm cevapları alabilirsin.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #12 (permalink)  
Alt 30.12.07, 11:36 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
ownhost is on a distinguished road
ownhost - MSN üzeri Mesaj gönder
Kurulumu aynen dediğin gibi yaptım ama sorun şuki ioncube nin 'ioncube-loader-helper.php' dosyasını çağardığımda explorer üstünden internal server error hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #13 (permalink)  
Alt 12.01.08, 10:49 AM
Sempron

osenmer is on a distinguished road
merhaba, buradaki anlatım yoluyla ioncube kurdum fakat php.ini içersinde "zend_axtension" arattığımda "not found" uyarısı alıyorum.

WHM panelden girip "Service Configuration >> PHP Configuration Editor" den
zend_extension karşısında yer alan "/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so" burada verilen ile değiştirip denediğim halde yine ioncube kurulum uyarısı aldım. tabi daha sonra aynı satırı eskisiyle değiştiridim, bu konularda çok yeniyim acaba çözüm önerebilirmisiniz?
  #14 (permalink)  
Alt 21.01.08, 05:18 PM
HoST13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Athlon Dual Core

Tecrübe Puanı: 1
HoST13 will become famous soon enough
HoST13 - MSN üzeri Mesaj gönder
Çok teşkkür ederim bu harikaydı. Arşive kaldırıyorum hemen
  #15 (permalink)  
Alt 07.02.08, 11:23 PM
Celeron

Tecrübe Puanı: 2
youdie is on a distinguished road
Php 5 e kurarsanız "ioncube_loader_lin_4.3.so" yerine orada gösterdiği gibi "ioncube_loader_lin_5.2.so" yapmayı unutmayın
  #16 (permalink)  
Alt 09.05.08, 01:41 PM
Atari

GrafiKadmin is on a distinguished road
Alıntı:
cp ioncube-loader-helper.php /home/kullanıcıadi/public_html
(kullanıcı adı yazan yeri hesabın kullanıcı ismi ile değiştirmeyi unutmayın.)
burda ben yolu yazıyorum kabul etmiyor arkadaslar
  #17 (permalink)  
Alt 07.06.08, 12:36 AM
Sempron

mateden is on a distinguished road
Merhaba,
Bendeki php versiyon 5.2.5

php -v ile bakıncada

Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so: /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so: undefined symbol: zend_hash_add_or_update
PHP 5.2.5 (cli) (built: Apr 29 2008 18:33:53)
Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies
with eAccelerator v0.9.5.2, Copyright (c) 2004-2006 eAccelerator, by eAccelerator
with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies
with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies
root@server [/usr/local/ioncube]#

yazıyor. php.ini dosyasınazend_extension=/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so eklediğim zaman apache restart oluyor fakat 5.2.so şeklinde değiştirince restart olmuyor. yani yeniden başlamıyor.
Yukarıdaki çıktıya göre hatayı nerede yapıyorum.

teşekkürler..
  #18 (permalink)  
Alt 07.06.08, 11:10 AM
Sempron

mateden is on a distinguished road
Sorunu çözüldü

Zend]
zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.3
zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.3.3
zend_optimizer.version=3.3.3
zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so
zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so

zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so en alta ekleyince olmuyordu yukarıdaki gibi en üste ekleyince oldu.
  #19 (permalink)  
Alt 27.06.08, 01:30 PM
Banned

gunes788 has a little shameless behaviour in the past
gunes788 - MSN üzeri Mesaj gönder gunes788 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
5.2 Kurulum nasil olcak onuda anlatsaydiniz
  #20 (permalink)  
Alt 27.06.08, 02:41 PM
baracuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 11
baracuda has much to be proud ofbaracuda has much to be proud ofbaracuda has much to be proud ofbaracuda has much to be proud ofbaracuda has much to be proud ofbaracuda has much to be proud ofbaracuda has much to be proud ofbaracuda has much to be proud of
5.2 yi anlatmış zaten

önce zendi indirip kurun 3.3.3 versiyonunu indirebilirsiniz, ardından ioncube 5.2 yi kurun php.ini nin en son satırlarını aşağıdaki gibi düzenleyin

Zend]
zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so
zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.3
zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.3.3
zend_optimizer.version=3.3.3
zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so
zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/240-ioncube-kurulumu.html
Konuyu Başlatan For Type Tarih
» ioncube kurulumu scripti | ne? nedir? nasıl? nerde? This thread Refback 17.02.08 11:47 PM
Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi This thread Refback 16.02.08 12:50 AM
ioncube kurulumu - Scriptside.Net # Türkiyenin Script Merkezi This thread Refback 07.02.08 05:45 PM
Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi This thread Refback 25.01.08 05:07 PM
Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi This thread Refback 15.01.08 06:43 AM
Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi This thread Refback 15.01.08 01:48 AM
ioncube kurulumu - Scriptside.Net # Türkiyenin Script Merkezi This thread Refback 05.01.08 05:36 PM
ioncube kurulumu - Scriptside.Net # Türkiyenin Script Merkezi This thread Refback 05.01.08 03:57 PM
RVSite Builder ioncube istiyor yardım - Webmaster Forum This thread Refback 20.09.07 03:06 PM
IonCube Nasıl Kurulur?.. - Webmaster Forum This thread Refback 22.08.07 01:05 AM

Seçenekler
Stil