| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (10) | Seçenekler | Stil |
| |||
| Kurulumu aynen dediğin gibi yaptım ama sorun şuki ioncube nin 'ioncube-loader-helper.php' dosyasını çağardığımda explorer üstünden internal server error hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir ? |
| |||
| merhaba, buradaki anlatım yoluyla ioncube kurdum fakat php.ini içersinde "zend_axtension" arattığımda "not found" uyarısı alıyorum. WHM panelden girip "Service Configuration >> PHP Configuration Editor" den zend_extension karşısında yer alan "/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so" burada verilen ile değiştirip denediğim halde yine ioncube kurulum uyarısı aldım. tabi daha sonra aynı satırı eskisiyle değiştiridim, bu konularda çok yeniyim acaba çözüm önerebilirmisiniz? |
| |||
| Php 5 e kurarsanız "ioncube_loader_lin_4.3.so" yerine orada gösterdiği gibi "ioncube_loader_lin_5.2.so" yapmayı unutmayın ![]() |
| |||
| Alıntı:
|
| |||
| Merhaba, Bendeki php versiyon 5.2.5 php -v ile bakıncada Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so: /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so: undefined symbol: zend_hash_add_or_update PHP 5.2.5 (cli) (built: Apr 29 2008 18:33:53) Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies with eAccelerator v0.9.5.2, Copyright (c) 2004-2006 eAccelerator, by eAccelerator with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies root@server [/usr/local/ioncube]# yazıyor. php.ini dosyasınazend_extension=/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so eklediğim zaman apache restart oluyor fakat 5.2.so şeklinde değiştirince restart olmuyor. yani yeniden başlamıyor. Yukarıdaki çıktıya göre hatayı nerede yapıyorum. teşekkürler.. |
| |||
| Sorunu çözüldü Zend] zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.3 zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.3.3 zend_optimizer.version=3.3.3 zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so en alta ekleyince olmuyordu yukarıdaki gibi en üste ekleyince oldu. |
| |||
| 5.2 Kurulum nasil olcak onuda anlatsaydiniz ![]() |
| ||||
| 5.2 yi anlatmış zaten ![]() önce zendi indirip kurun 3.3.3 versiyonunu indirebilirsiniz, ardından ioncube 5.2 yi kurun php.ini nin en son satırlarını aşağıdaki gibi düzenleyin Zend] zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.3 zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.3.3 zend_optimizer.version=3.3.3 zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/240-ioncube-kurulumu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| » ioncube kurulumu scripti | ne? nedir? nasıl? nerde? | This thread | Refback | 17.02.08 11:47 PM | |
| Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi | This thread | Refback | 16.02.08 12:50 AM | |
| ioncube kurulumu - Scriptside.Net # Türkiyenin Script Merkezi | This thread | Refback | 07.02.08 05:45 PM | |
| Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi | This thread | Refback | 25.01.08 05:07 PM | |
| Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi | This thread | Refback | 15.01.08 06:43 AM | |
| Kurulum - Sayfa 2 - Vizra - Hosting Müşteri Destek ve Takip Sistemi | This thread | Refback | 15.01.08 01:48 AM | |
| ioncube kurulumu - Scriptside.Net # Türkiyenin Script Merkezi | This thread | Refback | 05.01.08 05:36 PM | |
| ioncube kurulumu - Scriptside.Net # Türkiyenin Script Merkezi | This thread | Refback | 05.01.08 03:57 PM | |
| RVSite Builder ioncube istiyor yardım - Webmaster Forum | This thread | Refback | 20.09.07 03:06 PM | |
| IonCube Nasıl Kurulur?.. - Webmaster Forum | This thread | Refback | 22.08.07 01:05 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |