| |||||||
![]() |
| | LinkBack (10) | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Başlangıç seviyesi sorularını bir konu açar ve o konuda sorarsan tüm cevapları alabilirsin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Kurulumu aynen dediğin gibi yaptım ama sorun şuki ioncube nin 'ioncube-loader-helper.php' dosyasını çağardığımda explorer üstünden internal server error hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir ?
|
|
| |||
| |||
|
merhaba, buradaki anlatım yoluyla ioncube kurdum fakat php.ini içersinde "zend_axtension" arattığımda "not found" uyarısı alıyorum. WHM panelden girip "Service Configuration >> PHP Configuration Editor" den zend_extension karşısında yer alan "/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so" burada verilen ile değiştirip denediğim halde yine ioncube kurulum uyarısı aldım. tabi daha sonra aynı satırı eskisiyle değiştiridim, bu konularda çok yeniyim acaba çözüm önerebilirmisiniz? |
|
| ||||
| ||||
|
Çok teşkkür ederim bu harikaydı. Arşive kaldırıyorum hemen |
|
| |||
| |||
|
Php 5 e kurarsanız "ioncube_loader_lin_4.3.so" yerine orada gösterdiği gibi "ioncube_loader_lin_5.2.so" yapmayı unutmayın |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Bendeki php versiyon 5.2.5 php -v ile bakıncada Failed loading /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so: /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so: undefined symbol: zend_hash_add_or_update PHP 5.2.5 (cli) (built: Apr 29 2008 18:33:53) Copyright (c) 1997-2007 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2007 Zend Technologies with eAccelerator v0.9.5.2, Copyright (c) 2004-2006 eAccelerator, by eAccelerator with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies with Zend Optimizer v3.3.3, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies root@server [/usr/local/ioncube]# yazıyor. php.ini dosyasınazend_extension=/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so eklediğim zaman apache restart oluyor fakat 5.2.so şeklinde değiştirince restart olmuyor. yani yeniden başlamıyor. Yukarıdaki çıktıya göre hatayı nerede yapıyorum. teşekkürler.. |
|
| |||
| |||
|
Sorunu çözüldü Zend] zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.3 zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.3.3 zend_optimizer.version=3.3.3 zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so en alta ekleyince olmuyordu yukarıdaki gibi en üste ekleyince oldu. |
|
| |||
| |||
|
5.2 Kurulum nasil olcak onuda anlatsaydiniz |
|
| ||||
| ||||
|
5.2 yi anlatmış zaten ![]() önce zendi indirip kurun 3.3.3 versiyonunu indirebilirsiniz, ardından ioncube 5.2 yi kurun php.ini nin en son satırlarını aşağıdaki gibi düzenleyin Zend] zend_extension = /usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so zend_extension_manager.optimizer=/usr/local/Zend/lib/Optimizer-3.3.3 zend_extension_manager.optimizer_ts=/usr/local/Zend/lib/Optimizer_TS-3.3.3 zend_optimizer.version=3.3.3 zend_extension=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager.so zend_extension_ts=/usr/local/Zend/lib/ZendExtensionManager_TS.so |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |