| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Konu hakkında makaleyi aşağıdaki adreste bulabilirsiniz. Linux Sunucuya Uzak Masaüstü Bağlantısı - CMSTURK.NET Webmaster Destek Forumları Konu Tahsin ALTAY tarafından (18.07.07 Saat 06:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| bu gnome ve diğer programlar bize ek oalrak işlemci ve ram kullanımı getirecek dimi ? |
| ||||
| KDE'de bence hoş.. XWindow'da güzel aman ne gerek var linux'a uzak masaüstü yapmaya ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| İnanın o kadar lazım oluyor ki Özellikle kendi sitelerinizde işlemler yaparken gerekiyor. Sürekli kendi sitelerinizle uğraşıyorsanız bir çok zaman gerekli oluyor. SSH'ın pratikliği bir yere kadar. Bu yazıyı yazmamdaki amaç r10 da bir arkadaş anlatmış fakat kimse yapamamış amacım oradaki merakı gidermekti. Kendim de sürekli kullanıyorum. bir çok işlemde SSH pratik ama bu yöntem de bir çok konuda pratik olarak işlemler yapılabiliyor |
| ||||
| Yok canım estagfurullah paylaşım çok güzel olmuş teşekkürler. Ama ssh varken ... :p
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Ben linkteki makeleyi ağzım açık okurken arkadaşlar ssh'tan taviz vermiyor.. Burası biraz aşmışlar topluluğu galiba ![]() /* Herkese merhaba..*/ |
| ||||
| Merhaba emremer aramıza hoşgeldin. Bizde yeni şeyler öğrenmek için buradayız Zaten herşeyi biliyorum diyen insan bence hiçbir şey bilmiyordur :p
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/261-linux-sunucuya-uzak-masaustu-baglantisi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| linuxta uzak masaüstü varmı - Sayfa 2 - Webmaster Forumu - Webmaster Zone | This thread | Refback | 28.07.07 04:03 AM | |
| linuxta uzak masaüstü varmı - Webmaster Forumu - Webmaster Zone | This thread | Pingback | 28.07.07 02:14 AM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |