| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| site beyaz sayfa
merhaba dun den beri sorun devam ediyor sitelere girdimmi https://85.159.69.28:8443/siteprevie...muzikciler.biz beyaz sayfa çıkıyor neden çıkar bu :S anlıyamadım :S linux centos 4.6 plesk 8.4.0 xeon 2.0 16 gb ram 1.3 tb hd sistem böyle bana yardımcı olurmsunuz |
|
| ||||
| ||||
|
php.ini den hata gösterimini açıp hata mesajı eğer varsa gördün mü, gördüysen nedir?
|
|
| |||
| |||
|
display_errors = On böyle yaptım ama hala sonuç yok :S |
|
| |||
| |||
|
onu açdım hatalar çıkmaya başladı :S Fatal error: Call to undefined function mysql_connect() in /var/www/vhosts/muzikciler.biz/httpdocs/yedek/inc/mysql.php on line 30 böyle hata veriyor sıfır doısya atıyorum gene aynı hata ama normal php dosyası atıyorum çalışıyor o php dosyası mysql baglanırsa ya aynı hata kodunu veriyor yada beyaz sayfa çıkarıyor yani kısaca mysql kullanan bir php site çalışmıyor :S |
|
| |||
| |||
|
evet olayı çözdüm mysql çalışıyor tıkır tıkır ama mysql ulaşamıyor ondan dolayıda direk beyaz sayfa veya bun hata veriyor şiömdi ne yapcaz S
|
|
| ||||
| ||||
|
Konfigurasyon dosyasındaki database bilgileri doğruysa SSH'tan service mysqld restart yapmayı denediniz mi ? |
|
| |||
| |||
|
Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Yaptim Server Komle Reset Attim Fayda Yok
|
|
| |||
| |||
|
Merhaba, Ayni Problem bende de var..Özellikle SMF kullanan Müşterilerimin Hepsinde Beyaz Sayfa Çıkıyor Siteler açılırken..Mysql Şu anda çalişmakta..1-2 defa da restart yaptim fakat Sorun Çözülmedi Nasil Düzeltebilirim acaba beyaz sayfa sorununu Saygılarımla |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |