| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Kod: cd /usr/local/
wget ftp://ftp.ibiblio.org/pub/mirrors/proftpd/distrib/source/proftpd-1.2.10.tar.gz
tar zxvf proftpd-1.2.10.tar.gz
mv proftpd-1.2.10 proftpd
cd /usr/local/proftpd
./configure \
--sysconfdir=/etc \
--localstatedir=/var \
--prefix=/usr \
--with-modules=mod_sql:mod_sql_mysql:mod_quotatab:mod_quotatab_sql \
--with-includes=/usr/include/mysql \
--with-libraries=/usr/lib/mysql
make && make install
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| Refresh :p
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| ne işe yaradığınıda yazarsak daha kalite olacak sanırım ![]() |
| |||
| nie kasıyorsunuz ki Service Configuration>FTP Configuration>Installed FTP Server>Switch to ProFTPd butonuna tıklayın kurusun ... Hayırlı işler ![]() |
| ||||
| @tumih proftpd zaten cpanel ile beraber geliyor. ben sunucuyu karadüzen olarak yani panelsiz kullananlar için anlatmıştım. Sende cpanel için anlatmışsın alternatif olmuş. teşekürler.
| ||||
| teşekkürler dostum |
| ||||
| Hocam pro-ftp'de hiç kasılmayanıydı değilmi, pure arada gidiyor whm den restart atıyorsun geliyor doğrumu ?
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| Evet ProFTPd hızlıdır yalnız sistem kaynağını fazlaca tüketir. Eğer Vps kullanıyorsnız Pureftpd kullanmanızı tavsiye ederim. Pure ftpd yi yüklemek için zaten Tumih'in anlattığı yönlemle aktif edebilirsiniz.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |