| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| OpenSSL Kurulumu Kod: cd /usr/local/ wget http://www.openssl.org/source/openssl-0.9.7e.tar.gz tar xvfz openssl-0.9.7e.tar.gz mv openssl-0.9.7e openssl cd /usr/local/openssl/ ./config ; make && make test && make install cp -p /usr/local/openssl/tools/c_rehash /usr/local/bin/c_rehash chmod a+x /usr/local/bin/c_rehash
__________________ domain bayiliği |
| ||||
| ne işe yaradığınıda yazarsak daha kalite olacak sanırım ![]() ööfff ne pis adamım bozulma bana ha ![]() |
| ||||
| Alıntı:
kiminin 5 tane sunucsunu var. mesela whm/Cpanel kullanan birinin yıllık maliyeti. 25 x5 = 125 x12 =1500 € eder. sadece panel lisansı için bir yıllık ödeyeceği ücret. hiçte küçük bir rakam değil yani. |
| ||||
| ahaha yahu SSL miş ben SSH okuyorum iyimi ![]() Sağol Netlojik açıklama için ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |