| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
BUDA BENDEN OLSUN... her yerde gördüğüm ffmpeg kurulumlarında kesin bi yerde problem cıktı ama ben kesin çözümü buldum hemde satece 3 komutla buyrun. hayır duanızı eksik etmeyin. ![]() root olarak ssh den giriş yapın wget hxxp://switch.dl.sourceforge.net/sourceforge/ffmpeginstall/ffmpeginstall.3.2.1.tar.gz hxxp yi http yapmayı unutmayın ![]() tar zxvf ffmpeginstall.3.2.1.tar.gz cd ffmpeginstall.3.2.1/ ./install size php.ini yolunu vericek bi alt satırdada full php.ini yolunu isteyecen aynen verdiği yolu yapıştırın kurulum bi tene kadar bekleyin php.ini dosyanızı text editörle açın ( çünkü eklediği satırlardan bi kaçı yanlış ) bunu yapmazsanız httpd sittin sene başlamaz bizzat başlatamadım;;;;;;;;;;; ; WARNING ; ;;;;;;;;;;; bunun üstüne attığı satırların hepsini silin ; Directory in which the loadable extensions (modules) reside. bunun altına yani extensionların bulunduğu satıra extension = "ffmpeg.so" u ekleyin hepsi bu kadar tadını cıkarın. ![]() ve son olarak test ffmpeg -i /home/xxx/public_html/robot.avi -s 320x240 -ar 44100 -r 12 /home/xxx/public_html/robot.flv Last edited by Onur; 08.08.08 at 11:18. |
|
| |||
| |||
|
ayrıca bu işlemle serverinize kurulacak olan paketler. MPlayer *Codecs *Flvtool *Lame *Libogg *Libvorbis *Vorbis-tools *Libtheora *FFMPEG *AMR 3gp Encoder and decoder (amrnb,amrwb-) *ffmpeg-php *Ruby *wmf Lib *faad2 *facc *a52dec-0.7.4 * xvid/div decoder *x264 |
|
| ||||
| ||||
|
acemi olanlar yum -m ffmpeg yazarak direk ffmeg kurulumu yapabilirler
__________________ Linux İrc systems |
|
| |||
| |||
|
iyi güzelde burada hangisini demişsin anlayamadım : size php.ini yolunu vericek bi alt satırdada full php.ini yolunu isteyecen aynen verdiği yolu yapıştırın alttakini mi üsttekini mi ? |
|
| ||||
| ||||
|
Alttakini yazman gerekli
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |