| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ELS - Easy Linux Security script - Server Optimizasyon ve Güvenlik Desteklediği İşletim Sistemleri :
chmod +x installer.sh sh installer.sh els --help yazarak yüklemek istediğiniz komutları görebilirsiniz els --komut şeklinde yüklemeleri yapabilirsiniz veya els --all komutu ile hepsini yükleyebilirsiniz |
| ||||
| yükledikten sonra yapacağımız bir şeyler var mı peki? ayarları değiştiriyormu portlar mesela? |
| ||||
| yüklerken sana ayaları yapman için soruyor zaten |
| |||
| els --wheeluser komutunu kullandım. şimdi root ile ssh'a bağlanamıyorum ...cpanel üzerinden düzeltebilir miyim wheeluser zımbırtısını?
__________________ halid-can! |
| |||
| ssh portu demedim ki ![]() els --wheeluser dediğin zaman ssh root erişimini kapatıyor. cPanel üzerinde wheeluser diye birşey var ama beceremedim sanırım. var mı başka yöntemi? tftp ile dosyalarını silsem filan?
| ||||
| els --help yazarak en altta remove komutları arasında olması lazım bir bakarmısın |
| |||
| ssh'a ulaşamıyorum tichki'cim ![]() son çare olarak dc ye ticket çekicem ama whmden yolu varsa yapayım diyorum ![]()
| ||||
| Sana DC yolları gözüktü ![]() |
| |||
| Eklediğiniz makaleleri kendi serverlarınızda test edip mi buraya yazıyorsunuz ? |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/site-server-genel-makaleleri/910-els-easy-linux-security-script-server-optimizasyon-guvenlik.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Server Requirement Error: register_globals is disabled in your PHP configuration - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 14.02.08 11:09 PM | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |