| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| www.hostqator.com www.dreamhost.com www.bluehost.com bu üçü de yaklaşık aynı özelliklerde hizmetler veriyorlar. ha bir de starlogic.com var. startlogic de olabilir dikkat etmeniz gereken şu. shared hizmet alıyorsanız CPU nun %25 ini 90 saniye boyunca işgal edecel bir işlem yaparsanız hesabınız durduruluyor. ayrıca arkadaşların dediği gibi 24 saat site üzerinden chat gibi canlı desteğin tadı hiç bir şeyde yok ![]() ayrıca hostqator ve dreamhost için indirim mevcut. (dreamhost 50$ civarı, hostgator 10$ civarı ) pm atarsanız yardımcı olabilirim ![]() |
| |||
| Yaklaşık bir yıldır, BlueHost'ta kim bilir kaç defa oradaki elemanları bağlayaman ve aslında benim yapmam gereken şeyleri pek çok benim yerime yaptıklarını bizzat biliyorum. Bir önceki mesajımda belirttiğim, taşınma işlemleri için php.ini de max_upload_size ı değiştirmem gerekti, baktım ftp den görünmüyor üstelik yenisi de oluşturamıyorum. Aslında gayet takdir ettiğim özellikleri olan canlı yardımdan sorduğumda, bu ufacık şey için, Dedicated satın almış olmam gerektiğini söylediler ve zaten kıt ingilizcemle ikna da edemedim.Ana sayfadaki "taşınmak için gereken herşeyi ücretsiz olarak biz sizin için yapıyoruz" güzelliğini, whm to whm gibi kapsamlı bir şey sanıyordum, o da sadece 1 domain içinmiş. Vel hasıl, Hostgator iyi ama biraz paragöz çıktı. |
| |||
| başka sunucudan hesap taşıma işlemini ücretsiz yapıyorlar. ama 35 hesap için ücretsiz. max_upload_size için dedicated oneren kişi buyuk ihtimal satış yetkilisidir. Destek yetkilisi böyle bir şey önermez. Çünkü -yanlış bilmiyorsam- ini_set php komutu ile veya php_flag htaccess komutu ile bu söylediğin ayarı kendi hesabın için değiştirebiliyorsun ve bunu onlar biliyorlar. açtığım bir ticket'a bu şekilde yanıt vermişlerdi bşaka bir php.ini ayarı için... 3 yıl reseller kullandım ve hiç sorunum olmadı o firmayla... şu an almanyadan sunucu aldım kendi sunucumdayım. Ama Amerikadan seçim yapsaydım seçimim yine hostgator olurdu. |
| |||
| Hostgatordan şikayetçi insanların olduğunu hatta bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum. Şimdi kendimi insanları yanlış yönlendiriyormuş gibi hissettim )) Benim hostgatordan sunucum yoktu. en küçük paket bir reseller hesabım vardı ve yaklaşık 3 yıl sorun yaşamadım. Benim deneyimim sadece bu kadar. Çıkan sorunlarla ilgili benden daha fazla deneyimi olanlar, farklı paketler alıp sorun yaşamış olanlar olmuş olabilir, doğrudur. Kusuruma bakmayın ![]() Dedicated diyince aklıma geldi de. Hostgatorun sunucu hizmetini theplanet.com 'dan aldığını ve theplanetin de en az hostgator kadar managed hizmeti zaten verdiğini duydum. Belki de sorun aracı işi olmasından kaynaklanıyordur... Tabi bu sadece duyum, alıp denemedim ikisinden de )))Konu Cedric tarafından (08.03.08 Saat 01:10 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |