| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| BlueHost CPU problemi (wordpress) Pek çok yer dolaştıktan sonra BlueHost ilaç gibi gelmişti.. Alıntı:
Fakat son zamanlarda sıkça hata ekranı çıkmaya başladı. mysql_slow_queries altındaki loglarda, arama işleminin sorgusu çokça geçiyordu. Bunun üzerine wp-includes/query.php deki sorguyu oluşturan fonksiyonu sadece başlıklarda araması için düzenledim. Hata sayısı azaldı ancak yine de hata vermeye devam ediyor. Bilgi olarak vereyim: 9-10 tane wordpress sitesi, 1 tane phpBB ve biriki tane de boşta domain var. wp.lerden birisinin günlük hiti 3000, diğeri 900 civarı, diğerler kalan ise 80-100ü geçmiyor. Sorun daha çok hangisinde olabilir; wp'de mi?, Bluehost'un CPU kullandırma azlığında mı? Site sayısının artmasında mı? |
| |||
| Hem belki birilerine faydası olur diye hemde hata varsa başka göz daha rahat görebilir diye yazayım: Wordpress'in kurulu olduğu sitedeki /wp-includes/query.php dosyasının 895.satırı itibariyle PHP- Kodu: PHP- Kodu: * * * @lowriderx yanıtın için teşekkür ederim. Bir üst kur derken kastın dedicated mı? öyle ise, "Kalite/Maliyet oranı iyi olan bir host firması?" şeklinde klasik bir soru sormam gerekecek galiba ![]() |
| |||
| hostgator.com tavsiye ederim. Eğer tek site ve çok hitin varsa yeterli CPU oranı veriyorlar zaten ![]()
__________________ halid-can! |
| ||||
| yok illa ki dedicated olsun demiyorum. bir üst kur derken bluehost dan daha iyi bir firma bulabilirsin demiştim. Bak mesela dexigner dan sonra san bir öneri de ben yapayım MediaTemple var yine gayet güzel firma yine değişik CPu seviyeleri seçebiliyorsun ama cpanel falan değil kendi panelleri. ama fiyatları biraz tuzlu gelebilir ![]() |
| |||
| Alıntı:
Onun haricinde yüksek hitlerde hemen mySQL servisleri yavaşlıyor.
| ||||
| anladım zaten mt'yi daha çok sitelerden güzel para kaldıranlar kullanıyor gözlemlerime göre ![]() |
| ||||
| hostgator.com develt düşmanı gibi müşterilerine dedicated satmak için her dolabı çeviriyolar
__________________ Çok kaygı çekme, mukadder olan olur, takdir olunan rızkın da sana gelir.[Hz Muhammed (S.A.V)] Şiir vardır ki, hikmettir. Beyân vardır ki, büyüdür.[Hz Muhammed (S.A.V)] Kim, bir zümreye benzemeye çalışırsa, o, onlardandır.[Hz Muhammed (S.A.V)] Hikmetin başı, Allah korkusudur.[Hz Muhammed (S.A.V)] Elif Lam Mim. İnsanlar "inandık" deyip kurutlacaklarınımı sanırlar [Ankebut ,1] |
| |||
| Alıntı:
6-7 tane babalar gibi wp ve joomla çalışıyor hiç tek mail yada uyarı vs gelmedi ![]()
| |||
| Öncelikle, Bluehost'un ve Hostgator'un ikisinin de canlı yardımı çok güzel. Bluehost canlı yardımındaki arkadaş mysql_slow_queries ve cpu_error dosyaları tek tek inceledi ve hatanın tam olarak neden kaynaklandığını söyledi (var olmayan bir avatar resmini çağırmaya çalıştığı esnada bir de diğer ziyaretler ve sorgularda olunca cpu limiti aşma hatası veriyormuş) O yüzden öncelikle bluehost'un hakkını vermek lazım. Bununla birlikte bugün Bluhostta bulunan sitelerden birindeki problemden dolayı diğer siteleri de durdumuşlar. Ben o hatayı düzeltene kadar diğer siteleri açsanız vb.. dedim ama naza çektiler.. Bir iki hafta kadar önce wilcard deneme amaçlı bir hesap almıştım hostgatordan, şimdi bu olay olunca tümden taşınıyorum hostgator'a. İnşallah iyi olur. Hostgator tek domain için databaseler dahil taşıma işlemini ücretsiz yaptığını söyledi ancak addon domainler için durum böyle değilmiş. SSH veya başka yollar baktım ancak çok da bilgim olmadığı için yeniden tek tek kurup ftp ile uğraşmam gerekecek sanırım. Konu emremer tarafından (06.03.08 Saat 05:18 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltme |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |