| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| adsl ile hosting yayını yapılmaz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Üstat siteler çok hafif hız problemi yok sabit ip adresini alıp Ns tanımlayıp Routerden gerekli portlarıda yönlendirdikten sonra Anlamadığım nokta neden yapılmasın? Muhalifet olsun diye değil gerçekten merak ettiğimden soruyorum yapılamamasının nedeni nedir ? |
| ||||
| adsl in hızından veya statik ip alabilmenizden değil. adsl stabil değildir. kopar gelir yavaşlar hızlanır. elektriğiniz kesilir.telekom gelir bakım yapar. yağmur yağar internet gider.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| en önemlisi adsl hattında upload yaparken download limitiniz düşer download yaparkende upload limitleriniz düşer. Yani birisi ftp den dosya atmak istese sitelerin açılması yavaşlar birisi siteyi açsa ftp yavaşlar 1:1(birebir) bir bağlantı şart giden ve gelen birbirini etkilememeli |
| ||||
| Böyle çok daha açıklayıcı oldu, bende data centerler hala 256 kbps lik hat kiralıyorsa adsl ile neden olmasın diye düşünmüştüm. ilginize teşekkürler |
| |||
| Alıntı:
Ama Adsl verdigi 256 lık hatlarda ise max : 25 kb download max : 10 kb upload yapabilirsin Tabi Bunlar Max Degerler Yukarıda Arkadaşımız Yazmış Uzun Süre Baglı Kaldıgında ,Yagmurda ,Arızada ya Hat Gider Yada Hız Düşer Yani 25 kb download Düşse Ne Olur Düşmese ![]() |
| ||||
| Bir kere size IDS lazım binlerce dölarlık yatırım ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |