| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Flash Media Server Kurulumu Yardım Arkadaslar flash media server kurulumunu bilen varmı?
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| |||
| streaming mi? interactive mi? 2 tane varda ![]()
__________________ halid-can! |
| ||||
| Peki centOS / RedHat / Debian hangi dağıtım üzerine?
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Centos üzerine
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| ||||
| peki centos'un hangi versiyonu üzerine ![]() ben bilmiyorum gerçekten bilsem yazarım. dexigner ikisinide anlat. Konu Fesih BICER tarafından (30.01.08 Saat 07:41 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| FMS'nin çalışması için gereken ekipmanlar; Kod: yum install libnspr4-dev libstdc++5 libstdc++5-3.3-dev yum install libnspr4 libstdc++5 libstdc++5-3.3-dev Kod: wget http://halid.org/Linux/Setup/FMS/FlashMediaServer2.rar Kod: tar xfz FlashMediaServer2.tar.gz cd FMS* wget http://www.halid.org/Linux/Setup/FMS/fms.patch patch -p1 < fms.patch sudo ./installFMS Kod: fmsmgr server start
__________________ halid-can! Konu haritSu tarafından (26.03.08 Saat 11:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Bu sürümde 10 anlık bağlantı veya aylık 10mb streaming ücretsiz gibi bir limitlendirme vardı değil mi..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |