Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar

Zend Optimizer 3.2.2 Kurulmuş Çıkıyor Ama Dosyaları Yok :S

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » Site, Sunucu Sorunlarınız ve Çözümleri » Site, Server Genel » Soru ve Cevaplar
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 31.01.08, 02:23 PM
Athlon

Tecrübe Puanı: 1
prowas is on a distinguished road
Zend Optimizer 3.2.2 Kurulmuş Çıkıyor Ama Dosyaları Yok :S

Arkadaşlar Forumun Yardımıyla Yüklemesini Yaptım Ama Ssh den php -v Yazdıgımda
Çıkan Sonuç Bu
Kod:
Zend Engine v1.3.0, Copyright (c) 1998-2004 Zend Technologies
    with eAccelerator v0.9.5.2, Copyright (c) 2004-2006 eAccelerator, by eAccelerator
    with the ionCube PHP Loader v3.1.32, Copyright (c) 2002-2007, by ionCube Ltd., and
    with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies
    with Zend Optimizer v3.2.2, Copyright (c) 1998-2006, by Zend Technologies
Ama Dosyaları Yüklü Degi 3.2.2 Dosyaları Olacagına Dosya Olarak 3.2.0 Var Php.ini Dosyasına Zend Yazılarını Ekledigimde Sitelerde Error Hatası Alıyorum
+ Bunun Yanında eAccelerator kurulumu Yaptım Bu Konudan
eAccelerator kurulumu
Ama Bu Zend Sorunu Oldugu İçin eAccelerator Eklentisinide Kullanamıyorum
Zaten Çalıştıgında Fazla Bir Farkını Görmedim Bu eAccelerator Eklentiyi Tamamen Kaldırmak İstiyorum Nasıl Kaldırabilirim
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 31.01.08, 03:02 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
eAccelerator ve zend uyumlu değildir.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 31.01.08, 03:03 PM
sinangunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
FULL DESTEK SUNUCULAR

Tecrübe Puanı: 1072
sinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond reputesinangunay has a reputation beyond repute
burada eAccelerator başarıyla kurulmuş görünüyor.. Kaldırmak için apache derlemeniz gerekebilir. php.ini dosyasındanda ayar yapabilirsiniz ama tamamen bozmamak adına apache derlemeyi seçin derim.

RAHMETLİ DE HACKLERDİ
TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS
SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ

HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

-----------------------------------------------------------------------------------------

>> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER <<
  #4 (permalink)  
Alt 31.01.08, 08:30 PM
Athlon

Sorunsuz Olarak Kullanan Arkadaşlar Varmış Konuyada Cevap Yazmış
http://forum.whmdestek.com/1912-post22.html
Bendede Sorun Yoktu Sonradan Oldu Zaten Bendeki Sorun Zend ve ioncube Sorun Yaşıyorum
eAccelerator Çalıştırmıştım Şuan Oda Gitti Ama Çalıştıgı Süre Zarfında Bir Fayda Göremedim
Kaldırmak İçinde Zaten Dediginiz Gibi Derleme İle Silecem
Sorunumuz Zend Optimizer 3.2.2 Yüklü Gözüküyor Ama Dosya Olarak 3.2.0 Var
Ftp lerde Zend Optimizer 3.2.2 Dosyalarını Bulamadıgı İçin error_log Dosyaları Çıkarıyor
  #5 (permalink)  
Alt 01.02.08, 12:20 PM
Athlon

Zend Optimizer Yeniden Kurdum En Son Sürümünü 3.3.0 Olarak Kurdum Şimdi Sorun Yok
ionCube Loader Şuan Sorun Çıkardı error_log Dosyasında Bu Yazı Yazıyor

Kod:
[01-Feb-2008 13:11:41] PHP Warning:  ionCube Loader:  Unable to register functions, unable to load in Unknown on line 0
Acaba Sorun Nerdendir ?
  #6 (permalink)  
Alt 12.02.08, 11:07 PM
Athlon

Bu Sorun Loglarda Çogalmaya Başladı Sorun İle İlgili Bilgisi Olan

Seçenekler
Stil