| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Zend Optimizer 3.2.2 Kurulmuş Çıkıyor Ama Dosyaları Yok :S Arkadaşlar Forumun Yardımıyla Yüklemesini Yaptım Ama Ssh den php -v Yazdıgımda Çıkan Sonuç Bu Kod: Zend Engine v1.3.0, Copyright (c) 1998-2004 Zend Technologies
with eAccelerator v0.9.5.2, Copyright (c) 2004-2006 eAccelerator, by eAccelerator
with the ionCube PHP Loader v3.1.32, Copyright (c) 2002-2007, by ionCube Ltd., and
with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies
with Zend Optimizer v3.2.2, Copyright (c) 1998-2006, by Zend Technologies + Bunun Yanında eAccelerator kurulumu Yaptım Bu Konudan eAccelerator kurulumu Ama Bu Zend Sorunu Oldugu İçin eAccelerator Eklentisinide Kullanamıyorum Zaten Çalıştıgında Fazla Bir Farkını Görmedim Bu eAccelerator Eklentiyi Tamamen Kaldırmak İstiyorum Nasıl Kaldırabilirim |
| ||||
| burada eAccelerator başarıyla kurulmuş görünüyor.. Kaldırmak için apache derlemeniz gerekebilir. php.ini dosyasındanda ayar yapabilirsiniz ama tamamen bozmamak adına apache derlemeyi seçin derim.
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Sorunsuz Olarak Kullanan Arkadaşlar Varmış Konuyada Cevap Yazmış http://forum.whmdestek.com/1912-post22.html Bendede Sorun Yoktu Sonradan Oldu Zaten Bendeki Sorun Zend ve ioncube Sorun Yaşıyorum eAccelerator Çalıştırmıştım Şuan Oda Gitti Ama Çalıştıgı Süre Zarfında Bir Fayda Göremedim Kaldırmak İçinde Zaten Dediginiz Gibi Derleme İle Silecem Sorunumuz Zend Optimizer 3.2.2 Yüklü Gözüküyor Ama Dosya Olarak 3.2.0 Var Ftp lerde Zend Optimizer 3.2.2 Dosyalarını Bulamadıgı İçin error_log Dosyaları Çıkarıyor |
| |||
| Zend Optimizer Yeniden Kurdum En Son Sürümünü 3.3.0 Olarak Kurdum Şimdi Sorun Yok ionCube Loader Şuan Sorun Çıkardı error_log Dosyasında Bu Yazı Yazıyor Kod: [01-Feb-2008 13:11:41] PHP Warning: ionCube Loader: Unable to register functions, unable to load in Unknown on line 0 |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |