| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
bende Tahsin abiyi tavsiye ederim çok mütevazi kendisi
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Bende Netbilsis'i tavsiye ederim, cms sisteminiz varsa heleki joomla ise, inanılmaz rahatlık çekersiniz.Ayrıca Nİxcon'daki kendi kabinleri ile hat sorunu, donanım sorunu, sorun sorunu sıkıntılarını anında çözüme ulaştırırlar. |
|
| ||||
| ||||
|
ne oluyor yahu karıştı ortalık birden ilgi alaka için teşekkürler fakat ince bilişimden alın ki bana olan baklava borcunu alabilsin
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
6 ay beklerseniz DataGen Telekomünikasyondan alın
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
abi buneya host arıyorum demedım fıkır sordum oke sagolun yardımlar ıcın reklama ne gerek var host aradıgım zaman ulasıırm zaten tsk ılgı ıcın
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Mysql-Front zipi sifreli nedir sifresi biliyormusun
__________________ CahiL Bir kimsenin yanında Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| ||||
| ||||
![]() Başka yerden indirin. |
|