| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Hizmet servis sağlayıcınızı değiştirin. Ne o öyle 15days lisansı alınmış gibi cPanel lisansı gider mi hiç yahu ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| iyi öneri ama CPANEL olmayınca MYSQL yedeğini alamıyorum İyi öneri ama CPANEL olamyınca MySQL yedeğinide alamıyorumBunun bir yolu varmı? ![]() Yedek alayımda (mysql) yeni sunucuya kurayım... Home klasörü FTP ile tamam anacak MySQL yedeğine nasıl ulaşabilirim? dişardan bir ip ile denediğimde sunucu beni hemen banlıyor ![]() ![]() |
| ||||
| /var/cpanel/users içerisinden kullanıcıyı bulup oradaki dosyayı açın ve içerisinden trafik limitini yükseltin
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| root yetkiniz mevcut mu bu sunucuda? değilse bir üstte söylediğim işlemi de yapamazsınız.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| ||||
| /scripts/pkgacct ile alabilirsiniz lisans olmasada çalışıyor SSH üzerinde
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| Teşekkürler Yanıt yazan herkese çok teşekkürler; Sorun Çözüldü;![]() ![]() |
| ||||
| nasıl çözdün peki?
| ||||
| Sizlerin burada yazdıklarınızı bana Bayii paketi satanlara aktardım... Onlarda Teşekkür etti ve CPANELin lisasının geldiğini söyleyerek... bu işi CPANELLDEN hallettim... Nasıl Zengin oldum diye bir Fıkra gibi oldu.... Gazetecinin birisi zamanın birinde "Nazsıl Zengin Oldular..." adlı bir yazı dizisi hazırlıyormuş... Bir çok kişinin zenginlik öğkülerini anlatmış...Şöyle Çalıştılar Şöyle yaptılar gibi... Zenginlerden Birinin Öğküsü çok farklıymış... "Önce 5 sente bir Elma Aldım onu akşama kadar sildim... parlattım... bir sonraki gün o elmayı 10 sente sattım.. ![]() o parayla 2 elma aıdım anlarıda parlatıp 20 sente sattım... bir sonraki gün 4 elma alıp onlarıda parlatıp..... Bir ay sonra Çok Çok zengin Kuzenin öldü ve tüm malvarlığını bana bağaşlamıştı zengin oldum..." Biraz bunun gibi oldu Ama herkese çok çok teşekürler Eminimki burada yazılanlar birilerinin işine yarayacaktır.... Böyle ciddi bir forma birazda espiri katmak Yüzlerin gülümsemesine yardımcı olmak istedim Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |