| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sunucuda suEXEC desteği kapalı idi hangi işlemin bu kadar yoğun ram kullandığını tespit edemiyordum acıp tekrar gözlemleye başladım ancak görünen durumda sorun yok ama ram kullanımı neredeyse tavan.. sorunun kaynağını halen tespit edemedim yardımcı olucaklara şimdiden teşekkürler ![]() Sunucu özellikleri ![]() Hat kullanımı ![]() |
| ||||
| WHM Server Status daki ram kullanım %lik oranını buraya yazarsan ayrıca işletim sistemini söylersen bu neden böyle anlatabilirim. |
| |||
| İşletim sistemi CENTOS Enterprise 4.6 i686 on standard - WHM X v3.1.0 WHM Server Status ![]() |
| ||||
| Gördünüzmü 8) %67 diyor bu hesap yaparsanız aslında tavan yapmamış Bu standart bir centos bugu yani bu bug baya uzunca bir süredir var endişe edilecek bir durum yok |
| ||||
| Fesih, swap hiç kullanmaması lazım sunucunun. Gerçek ram kullanım değeriniz ise, free -m yazdıktan sonra -/+ buffers satırındaki oranlardır. Makinanız uzunca süre swap kullanıyorsa, RAM upgrade vaktiniz gelmiş ya da optimizasyon gerekiyor olabilir.. İyi çalışmalar..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |