| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Güvenlik kodları çıkmıyor
Merhabalar. Yeni sunucuya geçtiğimden beri (Hostgator'da reseller kullanıyordum, CPU oranı yüzünden resellerdan atıldım ve dedicated almak zorunda kaldım.) phpnuke site girişlerindeki güvenlik kodu artık çıkmıyor.. Bunun nedeni ne oluyor genelde? Herhangi birşeyimi yüklemem gerekiyor :/ |
|
| ||||
| ||||
|
gd2 ve ImageMagick bileşenlerini yüklemeniz gerekmektedir.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
GD2 var diye biliyorum, çünkü var olan resim galerisi scriptim rahatça çalışıyor..Fakat diğer dediğinizi yükleyeyim bir deneyelim. Teşekkürler..
|
|
| |||
| |||
|
Malesef birşey değişmedi :/ php.ini den filan bir ayar değiştirmem gerekiyormu?
|
|
| ||||
| ||||
|
o çıkmayan resme sağ tıklayıp özellikler diyin adresini kopyalayın başka bir browser da açın bir hata verdiğini göreceksiniz. o hataya bakarak daha kolay çözüm bulabiliriz |
|
| ||||
| ||||
|
galiba sorun mainfile.php içinde php versiyonu geçen yerler olacaktır. oralara kendi versiyonunuzu yazın. veyahut güvenlik resmi freetype destekli ise freetype kurmalısınız sunucuya. apache update ederken seçeneklerde var. bazen tek başına gd ve imagemagick yeterli olmuyor. |
|
| |||
| |||
|
We compile in php support for libGD, freetype, and include the command line version of image magic. The key here may be freetype/ttf support. Have a great day. Hostgator'un a sordum.Reseller paketlerindeki kurulu olan paketlerini söylermisiniz diye.. LibGD ile gd aynı şey mi? Birde acaba bunlardan sadece bir tanesini kursam işe yararmı.. Biraz baş ağrıtıyorum kusura bakmayın |
|
| |||
| |||
|
Php versiyonunuz 5 midir ?
|
|
| |||
| |||
|
Evet; Apache version 2.0.63 PHP version 5.2.5 |
|
| |||
| |||
|
Eski serverda php 4 olmalı ? Nukedeki bazı modüller php5 ile tam uyumlu değil. Özellikle belirttiğiniz şifre kısımlarında sorunlar çıkabiliyor. Netopsiyonda cevaplanmıştı bu konunun yanıtı . Oradan aratabilirsiniz. Kodlar içindeki gfx değerinden diye hatırlıyorum... Saygılarımla |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |