| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| CentOS5 ve Gnome Merhaba arkadaşlar, Cpanelin adresinden Cpanel içeren Centos5 i indirdim. VMware üzerinden kurulumunu yaptım ancak ben bu kurulumda Gnomeninde olmazını istiyorum. Yani açılışta siyah ekran yerine grafik ekranıda istiyorum. Kurulum sırasında bileşenler arasından gnomeyi seçtim ancak gene konsolla başladı. Gnomeyi başlatmayı deneyincede vmware ile ilgili driver hatası verdi. İlk kurulumda, gnomenin başlaması için ne yapmam lazım. |
| ||||
| Selamlar, Eğer server olarak kullanmayı düşünüyorsan yapman gereken bir sürü işlem var. XWindow vs kuracaksın, VNC kuracaksın gibi.. Desktop olarak kullanacaksan zaten doğru sürümü indirince Masaüstü Yöneticileri otomatik olarak geliyor.
__________________ WHMSONIC TÜRKİYE YETKİLİSİ WEB PROGRAMCILARI VE TASARIMCILAR ARANIYOR! ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Şöyle söyliyim merak ettiğim için localde vmware kullanarak server olarak kurucam. Herhangi özel birşey için kullanmıycam. server kurulumunu yaptım aslında onda bir sorun olmadı ama gnomeyi başlatmak isteyince hata aldım ve düzeltemedim. Bu hatayıda sanırım vmware driver ile alakalı çünkü hatada onun ismi geçiyordu. Benim isteğimde ilk kurulumda gnomenin açılması tabi mümkünse. |
| ||||
|
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |