| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| işletim sisteminiz ve kontrol paneliniz nedir? |
| ||||
| centOS ve türevleri için Alıntı:
|
| ||||
| Arkadaşım peki bu ne işe yarıyor ? Kurmamış olarak bıraksam ne olur? yada kurarsam sunucuya zarar vermi.Mesela açıklar vs. gibi. |
| ||||
| php.ini dosyasindaki ;extension=php_gd2.dll satırının başındaki '';'' işaretini kaldır. service httpd restart ile apache yi tekrar başlat.bitti.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| dedikleriniz php.ini dosyasında yok extension aratıyorum o var fakat diğerleri yok:S |
| ||||
| flood yapmak istemezdim ama iki gündür cevap bekliyorum üst mesajdada yazdığım gibi söylenen dizin php.ini dosyasında mevcut değil.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| extensin=php olarak aratın
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |