| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Dns ile ilgili bir sorun Merhabalar arkadaşlar, Sunucumda bulunan web sitelerden birtanesinde sayfa görüntülenemiyor. Ping sorgulaması başarısız oluyor bulunamıyor site. Dnsleri bize yönlenik ama hostunu silip tekrar açmak istediğimde host açılırken ortada çıkan işlemlerde "Account Creation Configuring DNS" burda takılı kalıyor. Bu siteyle ilgili nasıl bir sorun olabilir düne kadar normaldi ?
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| ||||
| DNS Server BINND servisine bir restart etmeyi deneyin.Kullanıcının domain şirketi karagen gibi bir firmaysa 2 haftada yönlenmesi doğal olabilir. |
| ||||
| Eyvallah Tickhi ama daha düne kadar site açıktı şimdi böyle oldu servise restart attım herhangi bi değişiklik olmadı "Delete a DNS Zone" kısmından silip tekrar açtım hostu yine aynı açılırken hata oluyor takılıyor sorun bendemi domain şirketindemi
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
| ||||
| sorun büyük ihtimal senden kaynaklı domain adını verirsen birde ben ping atayım yurtdışından |
| ||||
| forumsuzca ![]()
| ||||
| sorun sunucudan olsa gerek domain isimtescilden kayıt edilmiş.yurtdışındanda pinglemiyor 2 gün önce açıktı bu site. |
| ||||
| Bu sorun benimde başımda vardı bazen pinglliyordu bazen pinglemiyor dns zoneden diğer sitelerle karşılaştır biraz değişiklik yap, + Delete Dns Zone kısmına bak o domain varmı yoksa pinglemez, varsa edit zonede değişiklik yap, zamanla düzelir.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
| ||||
| Teşekkür ederim Delete DNS Zone kısmını zaten ayarlamıştım olmamıştı fakat aradan 1 gün geçti kendiliğinden düzeldi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bi süre bekleyip tekrar deneyebilirler...
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |