| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Bu özellikler bu siteyi kaldırırmı Merhaba, Günlük 15-20 bin ziyaretçisi olan wordpress blog sitesine ucuz diye şu özellikleri düşük bir sunucu buldum.Acaba bu siteyi kaldırır mı? işlemci PIII 733 ram 256 mb Trafik 500 GB Kontrol paneli yok Disk 10 Gb. 3 IP 25 Euro aylık netdirekt te Nasıl? |
| ||||
| Bu sunucu size yetmez, minumum 512 Mb Ram düşünün.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri |
| ||||
| En az 1 gb ram P4 bir makina tercih edin. |
| ||||
| Bu paranın üzerine biraz daha ekleyerek düzgün bir vps yada sağlam bir reseller alın bence... |
| |||
| Teşekkürler, VPS almıştım ama sistemi fazla yoruyor diye sorun çıkartıyorlardı.Baya sağlam bir firmaydı yurtdışında ama.Şu an en iyisi galiba dedicated server Onuda 512 Mb yapayım olmassa RAm eklerim diye düşünüyorum.Ama önerebileceğiniz sorun çıkartmayacak Sağlam ve fiyatı uygun VPS varsa bakabilirim.Malum biraz ekonomik Olsun diyorum. Konu mateden tarafından (02.04.08 Saat 12:10 AM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| VPS SUNUCU VPS SERVER WINDOWS VPS LINUX VPS önerebilirim... |
| ||||
| Bağlantı 512 KB şaka mı yapıyorsun? ![]() ve ayrıca 4. tablodaki vps reklamı da düzeltilmeli //Trio " Ram 1024 GB DDR2" güzel makina ![]() Alıntı:
|
| ||||
| kalmış hatta bak reklam bile oldu ![]() ahh ahh var mı 512 kb bağlantı gibisi... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |