| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Sunucu devamlı kasıyor Arkadaşlar bi arkadaşlık sitem var sunucu özellikleri aşağıda ![]() yukarıdaki özelliklerde bi makinam var Lokasyon ise Nixcon... sitenin günlük ortalama hiti 20-30k arası günlük ortalama üye sayısı da 400-500 bunlara rağmen sunucuya baktığım zaman ![]() mysqlun şiştiğini görüyorum server loada bakınca da ![]() olarak görüyorum. Not olarak sunucu bi iyi oluyor bi yavaş oluyor bunun nedenleri ne olabilir ve bu sıkıntıdan nasıl kurtulabilirim ne tür makina veya makinalar kullanmam gerekiyor bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum Konu Fetihcan tarafından (02.04.08 Saat 04:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Sunucunuzun servislerine bakım uygulanması gerek. Bakımdan sonra bu sunucuyla 100k'lık bir siteyi bile kaldırırsınız...
__________________ Herkez gibi AWBS'ye merak saldım |
| ||||
| Listede verdiğiniz site sorun çıkarıyordur. Kullandığı cpu bakarsanız sorun bu hesapdan kaynaklandığı kesin gibi görünmektedir.
__________________ Her bitiş bir başlangıçtır. |
| |||
| makineye managed hizmeti yapan biri varmı tahminlerime göre iyi bir bakım ve ayar yapılmamıs makineye |
| ||||
| Evet var. Özellikle bizim gibi kişisel olarak bu konuya el atan bir sürü insan var. Bundan başka, firma olarak sadece bu işi yapan şu an için yok..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |